MENÜ

Guardiola'dan İlkay'a övgü dolu sözler

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, 2-0 kazanılan Borussia Mönchengladbach maçı sonrası Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan'a övgüler yağdırdı. İlkay'ın her kaleye yaklaştığında gol attığını belirten Guardiola, onun için "Şimdiye kadar gördüğüm en zeki oyunculardan biri" yorumunda bulundu.

Guardiola'dan İlkay'a övgü dolu sözler

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, 2-0 kazanılan Borussia Mönchengladbach maçı sonrası Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan'a üstün performansı sonrası övgü dolu sözler söyledi.

Haberin Devamı

İlkay'ı "Şimdiye kadar gördüğüm en zeki oyunculardan biri" olarak niteleyen Guardiola, "İnanılmaz derecede iyi bir adam. Birlikte geçirdiğimiz zamanı asla unutmayacağım. Bu sezon, her kaleye yaklaştığında golü attı, bu niteliğe sahip ama sadece bu değil. İlkay'ın ve tüm takımın performansından çok memnunum" diye konuştu.

Şubat ayının en iyisi

30 yaşındaki futbolcu son olarak Mönchengladbach 2-0 mağlup ettikleri Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçının 18. dakikasında takımının ikinci golünü atmıştı. Bu sezon adeta fırtına gibi esen İlkay Gündoğan Manchester ekibiyle çıktığı toplam 33 maçta 15 gol atmayı başardı. İlkay, Premier Lig'de şubat ayının futbolcusu seçilmişti.

YORUM YAZ