MENÜ

"Guardiola sıkıcı biri"

Paul Pogba, Mario Balotelli ve Zlatan Ibrahiomvic gibi yıldız futbolcuların temsilciliğini üstlenen Mino Raiola, Manchester City'nin teknik direktörü Pep Guardiola hakkında 'sıkıcı' ve 'korkak' ifadelerini kullandı.

"Guardiola sıkıcı biri"

Birçok yıldız oyuncunun menajerliğini yapan Mino Raiola, yaklaşan Manchester derbisi öncesi Pep Guardiola'nın sıkıcı biri olduğunu dile getirerek İspanyol teknik adamın ayrıca yeterince cesur olmadığını iddia etti.

Yakın arkadaşı Jose Mourinho'nun takımı Manchester United'a 3 oyuncusunun transferini gerçekleştiren Raiola, bu hamlesiyle sadece yaz döneminde 25 milyon pound kazanmıştı.

Temsil ettiği oyuncularından Mario Balotelli'nin Zlatan Ibrahimovic'e daha çok benzemesi gerektiğini düşünen İtalyan menajer, yılın dev transferi Paul Pogba için de "olmak istediği yerde" yorumunda bulundu.

2010 yılında Inter'den Barcelona'ya rekor bir teklif ile transfer olan oyuncusu Zlatan Ibrahimovic'in takımdaki başarısızlığı nedeniyle Katalanlar'ın o dönemki hocası Pep'i suçlayan Raiola, "Onu sevmiyorum, nefret etmiyorum ama sevmiyorum. Zlatan'a Barcelona'da ne olduğunu herkes biliyor" ifadelerini kullandı.

Guardiola'nın futbol felsefesini sıkıcı bulduğunu ekleyen temsilci, Pep'in kendisiyle oturup konuşabilecek kadar cesur olmadığını da öne sürdü.

Büke Narin/Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ