MENÜ

"Gruptaki herkesi yenebilecek güçteyiz"

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın Hollanda'ya 2-0 yenildiği maçtan sonra teknik direktör Abdullah Avcı, açıklamalarda bulundu. Avcı, takımın oynadığı futbolu beğendiğini ve gruptaki takımları yenebilecek güçte olduklarını dile getirdi.

"Gruptaki herkesi yenebilecek güçteyiz"

FIFA 2014 Dünya Kupası Grup Eleme ilk maçında Amsterdam Arena'da Hollanda ile karşılaşan A Milli Futbol Takımı, rakibine 2-0 yenilmekten kurtulamadı.

A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Pazartesi gününden itibaren planlarımızı son derece doğru yansıttığımızı düşünüyorum. Oyunun içinde olmaya çalıştık. Maçtaki iyi oyunun ve bol pozisyonun oyuncularımıza güven getireceğini inanıyorum. Her maçı kazabileceğimizi gösterdik. Dört gün sonra aynı oyunu gösterip ilk galibiyeti almak istiyoruz" dedi.

Avcı ayrıca, "Hollanda'nın etkili olduğu biliyoruz. Etkili oyunun nerden geldiğini önlemeye çalıştık. Çok ucuz kolay gol yedik. Ama bu grupta her takımı yenebileceğimizi gösterdik" şeklinde konuştu.

Hollanda Teknik Direktörü Louis van Gaal ise, iyi oynayarak önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Gaal, "Önemli bir galibiyet aldık. Sahada çok iyi mücadele ederek iyi futbol oynadık. 3 puan kazandığımız için mutluyuz" dedi.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ