MENÜ

Göztepe'nin yıldızlarına teklif yağıyor

Süper Lig'de koronavirüs salgınına karşı alınan önlemler kapsamında maçların ertelenmesinin ardından, çalışmalarını evlerinde sürdüren Göztepeli futbolculara, yeni sezon için talipler çıkmaya başladı.

Göztepe'nin yıldızlarına teklif yağıyor

Göz-Göz'de geride kalan 26 haftada sergiledikleri performansla tüm dikkatleri üzerine çeken savunma oyuncusu Alpaslan Öztürk ve kanat Halil Akbunar için teklifler yağdığı öğrenildi. Gerçek mevkisi orta saha olmasına rağmen stoperde başarıyla görev yapan Alpaslan'ı Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir'in istediği vurgulanırken, Halil'in de peşine Alman kulüpleri düştü.

Haberin Devamı

Bu sezon sarı-kırmızılılarda 26 lig maçının tamamında forma giyen Halil Akbunar için Freiburg ve Köln'ün devrede olduğu ileri sürüldü. Fenerbahçe'nin devre arasında da Alpaslan'ı transfer etmek için çaba sarf ettiği ancak yönetimin deneyimli oyuncuyu bırakmadığı ortaya çıktı. Göztepe'de 18 maça çıkıp 3 kez ağları havalandıran Alpaslan'ın 1 sezon daha mukavelesi bulunurken, Halil'in ise İzmir ekibi ile sözleşemesi 2022 yılında sona erecek. Göztepe yönetimi liglere verilen arada sözleşmeleri mayısta sona erecek oyuncularla masaya oturacak.

DHA

YORUM YAZ