MENÜ

Göztepe'nin imha timi

Yasin Öztekin, Jerome, Halil... Bu üçlünün, Göztepe’nin attığı 10 golün 7’sinin altında imzası var. Bayram Bektaş, zorlu Beşiktaş maçında da formdaki 3 yıldızına çok güveniyor.

Göztepe'nin imha timi

Beşiktaş karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren Göztepe, galibiyete kilitlendi. İzmir ekibine müjdeler üst üste geldi. Sağ bek Gassama ve Halil’in yanı sıra Cikalleshi, stoper Grillo ve orta saha oyuncuları Deniz ile Borges tamamen sakatlıktan kurtuldu. Bu 6 futbolcu Bornova Stadı’nda yarınki maç öncesi forma giymeye hazır. Teknik direktör Bayram Bektaş, Beşiktaş’ı yıkacak hücum planını da belirledi. Genç hoca, formdaki 3 yıldızına güveniyor. Yasin Öztekin, Jerome ve Halil Akbunar’ı özel olarak bu maça hazırlıyor.

Haberin Devamı

Bütün plan hazır

Yasin, Jerome ve Halil’in, Göztepe’nin ligde attığı toplam 10 golün 7’sinin altında imzası var. Bayram hoca, sabırlı futbolla oyunu tutup, sonrasında hızlı hücum oyuncularıyla rakibi arkada eksik yakalarak işi bitirmeyi planlıyor. Bektaş, orta saha kurgusunu da Alpaslan-Borges-Castro şeklinde düşünüyor.

YORUM YAZ