MENÜ

Radomir Kokovic: Doğru yolda ilerliyoruz

Göztepe Teknik Direktörü Radomir Kokovic, 2-0 kazandıkları Boluspor maçının ardından konuştu, "Daha bir şey başarmadık. Biz sezon başında kendimize bir hedef koyduk ve bu hedefe varmak için sürekli olarak çok sıkı bir şekilde çalışıyoruz ve şu an ben doğru yolda olduğumuzu düşünüyorum” dedi.

Radomir Kokovic: Doğru yolda ilerliyoruz

Göztepe Teknik Direktörü Radomir Kokovic, 2-0 kazandıkları Boluspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu, penaltıyı kurtaran kalecinin takıma moral olduğunu belirterek, “Gerçekten Bolu'yu da tebrik ediyorum. Çünkü Bolu gerçekten iyi bir takım. Çok mücadele eden, iyi bir şekilde antrenöre edilen bir takım. Biz bunu biliyorduk. Kolay bir maç olmayacağını biliyorduk. O yüzden bu maça çok iyi hazırlandık. Özellikle maçın ilk yarısında fazlasıyla iyiydik. İkinci yarıya başlamadan önce rakibimizin risk alacağını biliyorduk. Sonra bir penaltı oldu ama burada gerçekten kalecimizin kurtarışı bize fazladan bir moral ve enerji verdi. Bu bizim için çok önemliydi. Bunun ardından da ikinci golü bulduk” diye konuştu.

“Daha bir şey başarmadık”

Haberin Devamı

Sezon başında bir hedef koyduklarını ve doğru yolda olduklarını belirten Radomir Kokovic, “Bu bizim arka arkaya üçüncü deplasman galibiyetimiz. Önemli bir maçtı, bu önemli galibiyeti aldıkları için tüm oyuncularımı tebrik ediyorum. Şu an için aslında heyecanlanacak bir şey yok. Daha bir şey başarmadık. Biz sezon başında kendimize bir hedef koyduk ve bu hedefe varmak için sürekli olarak çok sıkı bir şekilde çalışıyoruz ve şu an ben doğru yolda olduğumuzu düşünüyorum” dedi.

YORUM YAZ