MENÜ

Mame Diouf, resmen Göztepe’de

Göztepe, son olarak Konyaspor forması giyen 34 yaşındaki forvet oyuncusu Mame Diouf’u kadrosuna kattığını açıkladı.

Mame Diouf, resmen Göztepe’de

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Göztepe, yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar daha önce Kasımpaşa'dan Tarkan Serbest, Altınordu’dan Ali Dere, A. Keçiörengücü'nden Ogün Bayrak, Southampton’dan Mateusz Lis, Rizespor’dan Kubilay Kanatsızkuş ve Diambars’dan İbrahima Sory Diallo’yu kadrosuna kattığını açıklamıştı.

Haberin Devamı

İzmir temsilcisi son olarak Süper Lig takımlarından Konyaspor forması giyen 34 yaşındaki forvet oyuncusu Mame Diouf’u kadrosuna kattığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, "1987 doğumlu hücum oyuncusu Mame Diouf ile 2 yıllık sözleşme imzaladık" ifadelerine yer verildi.

İlk antrenmanına çıktı

Göztepe, yeni sezon hazırlıklarına bugün gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti. Göztepe’nin Konyaspor’dan kadrosuna kattığı Mame Diouf da takımla birlikte ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Antrenmanda yer alan futbolcuların neşeli ve mutlu tavırları dikkat çekerken oynanılan oyunu kazanan takım da mutluluk pozu verdi. Adnan Süvari Tesisleri'nde gerçekleşen antrenmanın ilk bölümünde ısınmanın ardından 5'e 2 pas ve top kapma çalışması yapan sarı-kırmızılılar ikinci bölümde ise taktiksel oyun yaparak antrenmanı tamamladı.

YORUM YAZ