MENÜ

Göztepe’yi yabancı telaşı sardı

Spor Toto 1’inci Lig ekiplerinden Göztepe, dış transferde hareketli saatler yaşıyor. 4 yerli oyuncuyu kadrosuna katan İzmir ekibi, statü gereği sadece 1 yabancı futbolcu transfer edebilecek.

Göztepe’yi yabancı telaşı sardı

Spor Toto 1’inci Lig’de dış transferde Kasımpaşa’dan stoper Tarkan Serbest, Altınordu’dan sol bek Ali Dere, Ankara Keçiörengücü’nden sağ bek Ogün Bayrak ile Trabzonspor’dan defans Taha Altıkardeş’i kadrosuna dahil eden Göztepe’yi yabancı telaşı sardı. Kadrosunda 7 yabancı oyuncusu bulunan sarı-kırmızılılar, statü gereği sadece 1 futbolcu transfer edebilecek. Mamah, Ngalina, Traore, Loue, Palmer, Tijanic ve Kvasina’nın sözleşmelerinin bulunduğu Göz-Göz’ün 20 yaşındaki Senegalli kanat oyuncusu Diallo’yla da anlaştığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Diallo’nun gelmesiyle yabancı sayısının 8’e ulaşacağı Göz-Göz’ün transfer yapabilmesi için oyuncu göndermesi gerekecek. Konyaspor’dan Mame Diouf’la ilgilenen Göztepe’nin Tijanic’e gelen teklifleri değerlendirdiği ifade edildi. Ayrıca Loue’yle de yola devam etmeyi düşünmeyen kurmayların 2 ya da 3 yabancı futbolcusuyla vedalaşmak istediği ve yerlerine daha kaliteli isimleri monte edeceği de vurgulandı.

YORUM YAZ