MENÜ

Göztepe'nin maç programı netleşti

İzmir'in futbolda 1. Lig'deki ekiplerinden Göztepe, yeni sezon hazırlıklarını İtalya'da sürdürürken, özel maç programı da belli oldu.

Göztepe'nin maç programı netleşti

Göztepe, yeni sezon hazırlıklarını İtalya'da sürdürürken, özel maç programı da belli oldu.

Haberin Devamı

Göztepe ilk olarak 26 Temmuz Çarşamba günü Türkiye saati ile saat 18.00'de İtalya Serie C takımlarından FC Legnago Salus ile karşı karşıya gelecek. Göztepe, ikinci hazırlık maçında ise 29 Temmuz Cumartesi günü saat 16.00'da İtalya Serie B takımlarından U. S. Cremonese ile karşılaşacak.

Sarı-kırmızıların 1 Ağustos'ta bir rakiple daha oynayacağı ancak henüz maçın netleşmediği kaydedildi. Göztepe 2 Ağustos'ta İtalya kampını tamamlayıp yurda dönecek. Yönetim ise kamp sonrası transfer çalışmalarına yine hız verecek. Şu ana kadar 8 takviye yapan Göztepe'nin ilk olarak Alanyasporlu orta saha Ahmed Ildız'la sözleşme imzalayacağı kaydedildi. Ayrıca Göztepe'nin mevcut yabancılarını göndermesi durumunda yerlerine takviye yapacağı da dile getirildi.

Haberin Devamı

Takımın başında Radomir Kokovic olacak

Göztepe Kulübü, futbol metodolojisi direktörü Radomir Kokovic'in 2023-24 sezonunda takımın başında teknik direktör olarak görev alacağını açıkladı.

Kokovic, Futbol Metodolojisi Direktörü olarak görevine devam ederken, A Takımın başında da görev yapacak.

Kokovic'in antrenör ekibi aşağıdaki gibi:

Şakir Özkayımoğlu - Yardımcı Antrenör
Ekrem Dağ - Yardımcı Antrenör
Fabio Viviani - Yardımcı Antrenör
Gökhan Kandemir - Performans Departmanı Sorumlusu
Sadık Ahmet Balcı - Yardımcı Antrenör
Vanja Iveša - Kaleci Departmanı Sorumlusu
Süha Özen - Kaleci Antrenörü ve Akademi Kaleci Departmani Sorumlusu
Mert Yiğit - Spor Bilimci
Bumin Kağan Yıldız - Kuvvet Antrenörü
Hakan Özgür - Analiz Departmanı Sorumlusu
Süleyman Emre Üstün - Analist

Sportif Direktör Ivan Mance, "Radomir Koković ve diğer A takım antrenörlerinin, kulübümüzün hedeflerine ulaşma konusunda yetenek ve bağlılığa sahip olduklarına inanıyorum. Göztepe'yi temsil etmek için gereken yeteneğe ve kararlılığa sahipler" dedi.

YORUM YAZ