MENÜ

Göztepe'den aynı kadro

Eskişehir maçının hazırlıklarını Urla Adnan Süvari Tesisleri’nde sürdüren Göztepe’de teknik direktör Yılmaz Vural’ın, son 4 maçta sahaya sürdüğü ilk 11’i bozmayacağı öğrenildi.

Göztepe'den aynı kadro

Eskişehir maçının hazırlıklarını Urla Adnan Süvari Tesisleri’nde sürdüren Göztepe’de teknik direktör Yılmaz Vural’ın, son 4 maçta sahaya sürdüğü ilk 11’i bozmayacağı öğrenildi.

Kadronun, Günay, Tanju, Schwechlen, Emrecan, Canberk, Tayfur, Gosso, Segbefia, Halil, Umut ve Jahovic şeklinde olması bekleniyor. Vural takımı, “14 yıllık bir hasret var. Tarih yazmak sizin elinizde” sözleriyle motive ediyor.

Murat Akın demek Süper Lig demek!

Dev finale sayılı saatler kala Göztepeli taraftarların en büyük uğuru, takımda Murat Akın’ın yer alması! Tecrübeli futbolcunun daha önce forma giydiği Kasımpaşa (2), Ordu, Konya, Başakşehir, Kayseri ve Karabükspor Süper Lig’e çıkmayı başardı. Murat Akın üst üste 5 sezondur 1.Lig’de şampiyonluk yaşadı. 31 yaşındaki futbolcu, bu müthiş istatistiği Göz Göz’de de sürdürmek amacında.

Federasyon’dan koreografi yasağı

Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye Kupası finalinde olduğu gibi 1.Lig Play-Off finalinde de iki kulüp taraftarlarının tribünde koreografi yapmasını yasakladı. Bu yasağın gerekçesi açıklanmazken, sosyal medya üzerinden TFF’ye büyük tepki gösterildi. Her şeye rağmen hem Eskişehirli hem de Göztepeli futbolseverlerin yarın Antalya’da binlerce bayrakla şov yapacağı öğrenildi

Mini Yorum ( ‘İsyan’ın finali! - Hasan Ercazip-Hürriyet)

1999’daki Rizespor finali, Hasan Çelik’in golü, 17 yıl sonra gelen Süper Lig’in doyasıya kutlanışı, Antalya’dan İzmir’e taşınan coşku. Hepsi dün gibi sanki. Tam 19 yıl sonra, tadı damakta kalan o filmi tekrarlamaya hazır Göztepe... Hedef hem Süper Lig’i hak eden bir camiayı hem de ‘kaybetmekten yorgun düşmüş’ bir şehri, futbolun Türkiye’deki en görkemli sahnesine taşımak. Son dönemde öne çıkan ‘takım’ kimliğiyle, formuyla, gol makinesi Jahovic’iyle, saha içindeki isyankar Halil’iyle, Tayfur’uyla, tecrübenin kelime karşılığı Yılmaz Vural’ıyla Göztepe hazır.
Ve en önemlisi, Türkiye’ye bir taraftar grubu tarafından armağan edilen en özel beste olan, Göztepe Amatör Küme’deyken yazılan İsyan Marşı’nın finali için hazır. Sahi, bilir misiniz İsyan Marşı’nın nasıl bittiğini: Issız kuytu köşelerden, and olsun ki döneceğiz.



Haberin Devamı
YORUM YAZ