MENÜ

Göztepe'de Uğur Kaan Yıldız ayrıldı, Yunus Emre Gedik kadro dışı kaldı

Göztepe'de sağ bek Uğur Kaan Yıldız'ın Ümraniyespor'a gideceği öğrenildi. Sol bek Yunus Emre Gedik'in ise süresiz kadro dışı bırakıldığı iddia edildi.

Göztepe'de Uğur Kaan Yıldız ayrıldı, Yunus Emre Gedik kadro dışı kaldı

Trendyol 1. Lig'de cumartesi günü Gürsel Aksel Stadı'nda Çorum FK ile karşı karşıya gelecek Göztepe'de bir oyuncu takımdan ayrılırken, bir oyuncu ise kadro dışı bırakıldı. Dış transferde son olarak İsveç'in Malmö takımından Danimarkalı stoper Lasse Nielsen'i renklerine bağlayan sarı-kırmızılılarda sağ bek Uğur Kaan Yıldız'ın Ümraniyespor'a gideceği belirtildi. Takımda Ogün ve Fıratcan'ın ardından 3'üncü sağ bek konumuna düşen oyuncunun İstanbul ekibiyle anlaştığı ve en kısa zamanda transferi resmileştireceği bildirildi. 

Haberin Devamı

Göztepe'nin sol beki Yunus Emre Gedik'in ise süresiz kadro dışı bırakıldığı iddia edildi. Takımda forma bulamadığı gerekçesiyle teknik ekibe sitem eden 24 yaşındaki futbolcunun cezalandırıldığı vurgulandı.

Bu sezon ilk kez Gürsel Aksel Stadı'nda taraftarının huzuruna çıkacak Göztepe'de bilet fiyatları da belli oldu. 1'inci kategori 580, 2'nci kategori 480, 3'üncü kategori 280, 4'üncü kategori 210, 5'inci ve 6'ncı kategori ise 80 TL olarak belirlendi. 

YORUM YAZ