MENÜ

Göztepe'de teknik direktörlüğe eski Fenerbahçeli yıldız geçiyor!

1'inci Lig ekibi Göztepe'de teknik direktör Radomir Kokovic ile yollar ayrıldı. İzmir temsilcisinde göreve gelecek yeni hoca da belli oldu. Sarı-Kırmızılılar'ın başına eski Fenerbahçeli yıldız geçiyor...

Göztepe'de teknik direktörlüğe eski Fenerbahçeli yıldız geçiyor!

Göztepe, teknik direktör Radomir Kokovic ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Haberin Devamı

İzmir ekibinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Futbol A Takımı Teknik Direktörümüz Radomir Kokovic ile yollarımız ayrılmıştır. Radomir Kokovic'e Göztepe’mize katkılarından ötürü teşekkür ediyor, devam eden kariyerinde başarılar diliyoruz. Futbol A Takımımızın yeni teknik direktörü ve ekibi yarın taraftarlarımız ve kamuoyu ile paylaşılacaktır.

KOKOVIC, 12 MAÇA ÇIKTI

Radomir Kokovic, Göztepe'de teknik direktör olarak 12 karşılaşmaya çıktı. 39 yaşındaki teknik adam bu maçlarda 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşadı. 

Göztepede teknik direktörlüğe eski Fenerbahçeli yıldız geçiyor

İŞTE YENİ HOCA

DHA'nın ulaştığı bilgiye göre; Göztepe, Radomir Kokovic'ten boşalan teknik direktörlük görevine son olarak Levski Sofya'yı çalıştıran Stanimir Stoilov'u getirdi. 56 yaşındaki Bulgar teknik adam kısa süre içerisinde kente gelerek resmi sözleşmeye imza atacak. 

Kulüp takımı olarak Levski Sofya, Litex Lovech, Anorthosis ve Botev Plovdiv'i çalıştıran Stoilov'un kariyerinde 2 Bulgaristan Ligi şampiyonluğu, 4 Bulgaristan Kupası, 2 Bulgaristan Süper Kupası, 4 Kazakistan Ligi şampiyonluğu ve 1 Kazakistan Kupası bulunuyor. Stoilov, Bulgaristan Milli Takımı ve Kazakistan Milli Takımı'nı da çalıştırmıştı. 

Haberin Devamı

Göztepede teknik direktörlüğe eski Fenerbahçeli yıldız geçiyor

STOILOV, FENERBAHÇE FORMASI GİYMİŞTİ

Stanimir Stoilov, futbolculuk kariyerinde Fenerbahçe forması da giymişti. 1992-93 sezonunda sarı-lacivertli formayı giyen Stoilov ayrıca Haskovo, Levski Sofya, CSKA Sofya, Campomaiorense ve Slavia Sofya takımlarında görev yaptı. 

Göztepede teknik direktörlüğe eski Fenerbahçeli yıldız geçiyor

 

YORUM YAZ