MENÜ

Göztepe'de David Tijanic'e Suudi Arabistan kancası

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Göztepe'nin yollarını ayırmak istediği orta saha oyuncusu David Tijanic'e Suudi Arabistan kulüplerinin tekrar ilgisi olduğu öğrenildi.

Göztepe'de David Tijanic'e Suudi Arabistan kancası

Göztepe’ye 2.7 milyon Euro karşılığında kulüp tarihinin en yüksek bonservis belediyle transfer olan David Tijanic, 1.5 sezon giydiği sarı-kırmızılı formayla beklentileri karşılayamayınca Suudi Arabistan Pro Lig ekiplerinden Al Adalah’a kiralanmıştı. Al Adalah'ın küme düşmesiyle yeniden Göztepe'ye dönen Tijanic, satın alma opsiyonuyla birlikte tekrar bir kulübe kiralanmak istiyor. İzmir temsilcisinin, takımdaki yabancı kontenjanının dolu olması sebebiyle ve yer açmak için bu ayrılığı kesin olarak gerçekleştirmek istediği öğrenildi.

Göztepe’de 6, Al Adalah’da 4 gol kaydetti

Haberin Devamı

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Göztepe’ye 2021-2022 sezonunda transfer olan David Tijanic, 1.5 sezon giydiği sarı-kırmızılı formayla 56 maça çıktı. 25 yaşındaki oyuncu bu süreçte asist yapamazken sadece 6 kaydetme başarısı gösterdi. Daha sonra Göztepe’den Suudi Arabistan Pro Lig ekiplerinden Al Adalah’a kiralanan Slovak oyuncu, orada da 18 maça çıktı ve 4 gol 1 asistlik katkı verdi.

YORUM YAZ