MENÜ

Göztepe'de Celil Yüksel ve Mateusz Lis'in gösterdiği performans dikkat çekti

İzmir derbisinde ezeli rakibi Altay'ı deplasmanda son saniye golüyle yenerek üzerindeki kara bulutları dağıtan ve milli araya moralli giren 1'inci Lig ekibi Göztepe'de yeni transferlerden Celil Yüksel oynadığı futbolla göz doldurdu.

Göztepe'de Celil Yüksel ve Mateusz Lis'in gösterdiği performans dikkat çekti

Sezon başında geçen senenin 1'inci Lig şampiyonu Samsunspor'dan kiralanan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, özellikle Altay derbisindeki performansıyla alkış aldı. Sahada 90 dakika kalan ve mücadelesiyle ön plana çıkan Celil, hücuma da katkı verdi. Bir şutu direkten dönen tecrübeli oyuncu duran topları da kullanan isim oldu.

Göztepe'nin diğer yeni transferi kalace Mateusz Lis de Altay karşılaşmasında çok kritik kurtarışlara imza attı. Eski takımına karşı sahaya çıkan Polonyalı eldiven özellikle 89'uncu dakikada Paxiao'nun kafa vuruşunu son anda köşeden çelerek takımını ayakta tuttu. Göztepe, o kritik pozisyonun ardından 90+7'nci dakikada Atınç'la golü atarak Alsancak Mustafa Denizli Stadı'ndan 3 puanla ayrıldı. Altay galibiyetiyle yeniden zirve yarışı için umutlanan Göztepe'nin milli arada en az 2 kaliteli transfer yapması bekleniyor. Hücum hattında geçen sezon olduğu gibi gol üretmekte zorlanan sarı-kırmızılıların kanat ve ofansif orta saha transferi için hamlelere başladığı ifade edildi.

Haberin Devamı

Göztepede Celil Yüksel ve Mateusz Lisin gösterdiği performans dikkat çekti

YORUM YAZ