MENÜ

Göztepe Yasin Öztekin'e karşılık Aatif'ı istedi

Göztepe’den Yasin Öztekin’i isteyen Fenerbahçe’ye, bu cevap geldi. Sarı-Lacivertliler, ligin ilk yarısına 7 golle damga vuran başarılı kanat oyuncusunu kadrosuna katmak için yeni affedilen Faslı yıldızından vazgeçebilir.

Göztepe Yasin Öztekin'e karşılık Aatif'ı istedi

Fenerbahçe sürpriz bir şekilde Göztepeli Yasin Öztekin’e talip oldu. Yönetim 3 gün önce başarılı kanat oyuncusu için İzmir ekibinin kapısını çaldı. Ancak taraflar arasında para konuşulmadı. Göztepe’ye oyuncuyla ilgili düşüncesi soruldu. İzmir ekibinden yanıt ise dün geldi. Takımın en skorer ismi Yasin Öztekin’e gelen teklif karşılığında İzmir temsilcisi, Sarı- Lacivertliler’den Aatıf Chahechouhe’yu istedi. Fenerbahçe’de süresiz kadro dışı kalan ve son olarak affedilen Faslı futbolcuyu Yasin’le takas etmek istedi. Sarı-Kırmızılılar’ın olumlu yanıt aldığı bildirildi. Aatıf’ın da artık sürekli forma giyeceği bir takıma gitmeyi düşündüğü ve transferin büyük ölçüde sonuçlanacağı konuşuluyor.

Haberin Devamı

Başakşehir’e ret!

Galatasaray’da sözleşmesi sona erdikten sonra adı birçok takımla anılan Yasin Öztekin, tercihini Göztepe’den yana kullanmıştı. Göz Göz’de yeniden eski günlerine dönüş sinyali veren Yasin ilk yarının son haftalarına doğru ise düşüş yaşadı, kadroya bile girememeye başladı. Takımdan ayrılacağı konuşulan oyuncuya Fenerbahçe’den önce Başakşehir de talip olmuştu. Turuncu- Lacivertliler’i kabul etmeyen Yasin’in Fenerbahçe’ye gitmeye ise son derece sıcak baktığı gelen haberler arasında.

YORUM YAZ