MENÜ

Göztepe - Sivasspor maçının öne çıkan rakamları

Süper Lig 22. hafta mücadelesinde, 21 puan -5 averaj ile 16. sırada yer alan Göztepe, 30 puan 7 averaj ile 10. sırada yer alan Sivasspor ile karşı karşıya geliyor.

Göztepe - Sivasspor maçının öne çıkan rakamları

Süper Lig'de çıktığı son 2 maçını kazanan Göatepe sahasında Sivasspor'u ağırlayacak.

Haberin Devamı

Göztepe, son maçında küme düşme mücadelesi veren Yeni Malatyaspor'dan önemli bir 3 puan almayı başardı. İzmir ekibi, küme düşme hattının etrafında dolaşmayacak kadar kaliteli kadro yapısına sahip bir takım. Son 3 maçta gösterdiği performansla mini bir canlanma yaşadı. Göztepe'nin Sivasspor karşısında yenilmekten kaçınmalarını bekleyebiliriz.

Sivasspor, lider Trabzonspor'la 1-1 berabere kaldı. Çok sıkı mücadele ettiler, taktik disiplinlerini asla kaybetmediler ve diğer takımlara Trabzonspor'un nasıl durdurulabileceğini gösterdiler. Gösterdikleri yoğun mücadele derin kadro yapısı olmayan Sivasspor için handikap. Rıza hocanın en büyük sıkıntısı takımın yorgunluk sıkıntısı çekmesi.

Karşılaşma öncesi en dikkat çeken istatistik Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Süper Lig’de yabancı meslektaşlarıyla karşılaştığı son sekiz maçı kaybetmedi. Rıza hoca bu seride 4 galibiyet 4 beraberlik aldı.

Haberin Devamı

Son dönemde iyi performans sergileyen iki takımın mücadelesinde karşılıklı gol bekleyebiliriz.

YORUM YAZ