MENÜ

Göztepe maçı öncesi Galatasaray'da son dakika!

Süper Lig'in 26. haftasının kapanış maçı Göztepe ile Galatasaray arasında oynanacak. Sarı-kırmızılılarla çıktığı 5 maçta da galibiyet göremeyen teknik direktör Domenec Torrent ve yönetim için oldukça önem arz büyük önem arz eden karşılaşma saat 20:00'da başlayacak. Fanatik.com.tr Editörü Yakup Çınar, merakla beklenen karşılaşma öncesi son gelişmeleri Fanatik TV'ye aktardı.

Galatasaray'ın mutlaka kazanması gereken bir karşılaşma olduğunu ifade eden Yakup Çınar, "Futbolcular, Domenec Torrent ve yönetim açısından oldukça önemli bir karşılaşma." dedi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın Göztepe karşısındaki muhtemel 11'i konusuna da değinen Yakup Çınar, "Arda, Morutan ve Alpaslan Öztürk kadroya dahil edilmedi. Arda Turan'ın Fatih Terim'le paylaştığı fotoğraf tartışılmaya devam ediyor. Bundan sonraki süreçte de kadroya gireceğini düşünmüyorum. Morutan konusu önemli. Kadroya neden alınmadığını taraftar merak ediyor. Torrent'in Morutan ile iletişim sıkıntısı yaşadığını, sisteme adapte edemediğini düşünüyorum. Kalede Pena, sağ tarafta Boey düşünülüyor ama ben Omar'ın oynayacağını düşünüyorum. Nelsson, Marcao, sol tarafta da Ömer Bayram olacak. Erick Pulgar ilk kez 11'de başlayacak. Emre Kılınç, Cicaldau, Berkan ve Kerem Aktürkoğlu ileride de Gomis olacak." dedi.

YORUM YAZ