MENÜ

Göztepe golcülerinden patlama bekliyor

Milli maçlar nedeniyle Süper Lig'e verilen arada gelecek hafta evinde oynayacağı Medipol Başakşehir müsabakasının hazırlıklarını sürdüren Göztepe, forvet oyuncularından patlama bekliyor.

Göztepe golcülerinden patlama bekliyor

Göz-Göz'de geride kalan 12 haftada sadece Cameron Jarome 2 gol atarken, Cikalleshi, Deniz ve Samed Ali sessiz kaldı. Toplam 15 kez fileleri sarsan sarı-kırmızılılarda forvetler skora yeteri kadar katkı sağlayamadı. Orta sahada görev yapan Yasin 7, Alpaslan 2, Castro ve Halil de 1'er kez ağları sarstı. Stoperde görev yapan Reis de 1 defa gol sevinci yaşayabildi.

Haberin Devamı

İngiliz futbolcu Jarome 3-2 kazanılan Atiker Konyaspor ve 2-0 galip gelinen Beşiktaş maçlarında topu filelerle buluşturdu. Göz-Göz'ün diğer gol silahları Cikalleshi ve Samed ise Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Çengelköy karşılaşmasında gol attı. Samed 4-1 kazanılan maçta 2, Cikalleshi ise 1 golle oynadı. Göztepe'de Cezayirli golcü Nabil Ghilas'a lisans çıkarılmadı. Teknik Direktör Bayram Bektaş'ın kritik Başakşehir sınavı öncesi forvet oyuncularıyla özel olarak ilgilendiği ifade edildi. Sarı-kırmızılılarda sakat futbolcular Traore, Atakan ve Deniz'in tedavileri sürüyor.

YORUM YAZ