MENÜ

Göztepe - Gençlerbirliği maçı öncesi yorumladı: Puan kaybı pahalıya mal olur!

Süper Lig'de 32. hafta açılış mücadelesinde Göztepe, evinde Gençlerbirliği'ni konuk ediyor. Her iki takım için de önemi büyük olan karşılaşma öncesi editörümüz Necati Albayrak, Fanatik TV'ye değerlendirmelerde bulundu.

Gençlerbirliği bu akşam saat 21.00'de Süper Lig 32. hafta açılış mücadelesinde Göztepe'ye konuk oluyor. Karşılaşma öncesi editörümüz Necati Albayrak, her iki takım için değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği açısından herhangi bir puan kaybının pahalıya mal olacağını dile getiren Necati Albayrak, ''İzmir ekibi açısından bakıldığında önemli eksikliklerin olduğu önemli bir mücadele olara ön plana çıkıyor. İşin Gençlerbirliği boyutuna baktığımız zaman da Kırmızı - Siyahlılar için zor bir mücadele olacak. Göztepe'deki kaleci problemi Gençlerbirliği için de geçerli. İki takımda da 1 numaralar sakat. Asıl problem olacak olan taraf Gençlerbirliği. Çünkü kesinlikle kayba tahammülleri yok. Göztepe deplasmanından alacakları 3 puan onları ligde tutma yolunda çok önemli bir yere taşıyacak. Aksi takdirde yaşanacak bir kayıp ise pahalıya mal olacak. '' dedi.

YORUM YAZ