MENÜ

Göztepe - Gençlerbirliği maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig'de 32. haftanın perdesi İzmir'de açılacak. 39 puanla 9. sırada yer alan Göztepe, 33 puanla 12. basamakta bulunan Gençlerbirliği'ni konuk edecek. Peki, Göztepe - Gençlerbirliği maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Maçın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Göztepe - Gençlerbirliği maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig’de 32. haftanın açılış maçında Göztepe, Gençlerbirliği’ni konuk edecek. Ligde çarşamba günü diğer Başkent temsilcisi Ankaragücü ile 2-2 berabere kalan Göztepe, 39 puanla 9. sıraya geriledi. Gençlerbirliği ise 33 puanla düşme hattındaki Hes Kablo Kayserispor’un 2 puan önünde yer alıyor.

Haberin Devamı

Ligin ilk devresinde rakibine 3-1 mağlup olan Göztepe, Gençlerbirliği ile Süper Lig’de çıktığı 33 karşılaşmada 13 galibiyet, 11 beraberlik ve 9 yenilgi aldı. Bu müsabakalarda 38 gol atan İzmir temsilcisi kalesinde 39 gol gördü. Ligde son maçında konuk ettiği Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan başkent temsilcisi, 33 puanla 12. sırada yer alıyor.

Göztepe - Gençlerbirliği maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Gürsel Aksel Stadı’nda oynanacak ve saat 21.00’de başlayacak müsabakayı, hakem Mete Kalkavan yönetecek. beIN Sports 2'den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Göztepe - Gençlerbirliği ilk 11'ler:

Göztepe: Göktuğ, Murat, Alpaslan, Atınç, Berkan, Poko, Soner, Castro, Yalçın, Tripic, Wilczek

Gençlerbirliği: Ertaç, Polomat, Toure, Ramos, Erdem, Soner, Berat, Candeias, Sefa, Sio, Stancu

Haberin Devamı

Göztepe’de Gençlerbirliği maçı öncesinde Serdar Gürler, kaleci Beto, Halil Akbunar, Cameron Jerome ve Deniz Kadah’ın sakatlıkları bulunuyor. Gençlerbirliği’nde cezalı oyuncu bulunmazken, sakatlıkları devam eden Fabricio Baiano, Yasin Pehlivan, Nadir Çiftçi ile Floyd Ayite, Göztepe’ye karşı görev yapamayacak.

YORUM YAZ