MENÜ

Göztepe - Fenerbahçe maçında tartışmalı penaltı tekrarı! Karar doğru mu?

Göztepe - Fenerbahçe maçında çok tartışılacak bir pozisyon yaşandı. Maçın 57. dakikasında Göztepe penaltı kazandı. Topun başına geçen Alpaslan Öztürk penaltıdan yararlanamadı. Penaltı pozisyonunun hemen ardından Fenerbahçe golü buldu ve skoru 2-1'e getirdi. Ancak Göztepe'nin kullandığı penaltı atışında Altay'ın kural hatası yaptığı belirlendi ve Fenerbahçe'nin golü iptal edilerek Göztepe'nin penaltı atışı tekrar edildi. Topun başına geçen Alpaslan Öztürk bu kez penaltıyı gole çevirdi ve skor tersine döndü. Fenerbahçe'nin iptal edilen golü ve Göztepe'nin gole çevirdiği penaltı sonrası skor Göztepe lehine 2-1'e geldi. Hakem yorumcumuz Deniz Çoban, Göztepe - Fenerbahçe maçında yaşanan pozisyonu Fanatik TV'de Hakan Ateşler'e değerlendirdi.

Süper Lig'in 13. haftasında Göztepe evinde Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Göztepe - Fenerbahçe maçında çok tartışılacak bir pozisyon yaşandı. Maçın 57. dakikasında Göztepe penaltı kazandı. Topun başına geçen Alpaslan Öztürk penaltıdan yararlanamadı.

Haberin Devamı

Penaltı pozisyonunun hemen ardından Fenerbahçe golü buldu ve skoru 2-1'e getirdi. Ancak Göztepe'nin kullandığı penaltı atışında Altay'ın kural hatası yaptığı belirlendi ve Fenerbahçe'nin golü iptal edilerek Göztepe'nin penaltı atışı tekrar edildi.

Topun başına geçen Alpaslan Öztürk bu kez penaltıyı gole çevirdi ve skor tersine döndü. Fenerbahçe'nin iptal edilen golü ve Göztepe'nin gole çevirdiği penaltı sonrası skor Göztepe lehine 2-1'e geldi.

Hakem yorumcumuz Deniz Çoban, Göztepe - Fenerbahçe maçında yaşanan pozisyonu Fanatik TV'de Hakan Ateşler'e değerlendirdi.

Fenerbahçe'nin geçen hafta oynadığı Yeni Malatya maçta da aynı kural hatasına maruz kaldığını ifade eden Deniz Çoban, "Bunu halka anlatamazsınız. Orada tekrar edilmiyorsa, burada da edilemez. Bu tekrar doğru karar ama adama 'Geçen hafta neden tekrar ettirmedin?' diye sorarlar. Bu durum ciddi bir kaosun habercisi" dedi.

YORUM YAZ