MENÜ

Göztepe deplasmanı öncesi Trabzonspor'da son durum!

Süper Lig'de 26. hafta sonunda liderlik koltuğuna oturan Trabzonspor, Göztepe deplasmanından 3 puan alarak liderliğini sürdürmek istiyor. Son dönemlerde yakaladığı çıkışla göz dolduran Göztepe ise evinden galip ayrılmanın yollarını arayacak. Editörümüz Ömer Necati Albayrak, karşılaşma öncesi Trabzonspor cephesindeki son gelişmeleri Fanatik TV'ye aktardı.

Süper Lig'de 27. hafta heyecanında bir diğer önemli karşılaşma Göztepe - Trabzonspor mücadelesi. Corona virüs salgını sebebiyle liglere verilen aranın ardından Göztepe bu akşam Gürsel Aksel Stadı'nda lider Trabzonspor'u ağırlıyor. Trabzonspor, İzmir deplasmanından 3 puanla ayrılıp liderlik koltuğundan vazgeçmek istemezken son dönemlerde yakaladığı çıkışla dikkatleri üzerine çeken Göztepe ise evinden galip ayrılmak için tüm kozlarını paylaşacak.

Haberin Devamı

Editörümüz Ömer Necati Albayrak, bu önemli karşılaşma öncesi Trabzonspor cephesinde yaşanan gelişmeleri ve öngörülerini Fanatik TV'ye aktardı. Necati Albayrak, '' Trabzonspor, Göztepe deplasmanıyla son 8 haftaya giriş yapacak. Bordo - Mavili ekip bu sürecin aslında en şanslı takımlarından birisi. Çünkü herhangi bir pozitif vakaya rastlanmadı. Takım tam kadro olarak çalışmalarını sürdürdü. Çalışmalarını neredeyse çift idman olarak tamamladı.'' dedi.

Muhtemel 11'i değerlendiren Necati Albayrak, 'Muhtemel 11'i değerlendirdiğimizde kalede Uğurcan, sağ bekte Pereira, Campi stoperde da Costa, sol bekte ise Novak oynayacak. Orta sahada Abdülkadir Ömür ve Abdülkadir Parmak. Burada Hüseyin Çimşir'i düşünüdürecek tek nokta maç saatine kadar belirsizliğini hala koruyan Sosa'nın sıkıntısı. Eğer Sosa sahaya çıkabilirse N'Diaye kulübede onun alternatifi olacak. Hücum hattındaysa Ekuban, Nwakaeme'nin önünde ise Sörloth'u izleyeceğiz. Göztepe zor bir deplasman. Bordo Mavililer buradan çıkaracağı 3 puanla hafta içi oynanacak olan kupa müsabakasına moralli bir şekilde gitmek istiyor. ' dedi.

YORUM YAZ