MENÜ

"Gösterilecek sabır, Trabzonspor'un başarısıyla doğru orantılı"

Trabzonspor'un, yeni teknik direktörü Abdullah Avcı oldu. Fanatik Gazetesi yazarı Erman Özgür, "Abdullah Avcı yönetiminde nasıl bir Trabzonspor izleriz?" sorusunu yanıtladı. Trabzonspor'un kadrosuna yeni oyuncuların eklendiğini vurgulayan Erman Özgür, "Problemi teknik direktör üzerinden değil, yeni bir oluşum üzerinden okumak lazım. Oyunun iyiye gitmesi mutlaka zaman alıyor" dedi.

Trabzonspor'un, yeni teknik direktörü Abdullah Avcı oldu. Fanatik Gazetesi yazarı Erman Özgür, "Abdullah Avcı yönetiminde nasıl bir Trabzonspor izleriz?" sorusunu yanıtladı.

Haberin Devamı

Trabzonspor'un kadrosuna yeni oyuncuların eklendiğini vurgulayan Erman Özgür, "Problemi teknik direktör üzerinden değil, yeni bir oluşum üzerinden okumak lazım. Oyunun iyiye gitmesi mutlaka zaman alıyor" dedi.

Abdullah Avcı'nın Trabzonspor'a yeni bir hava getireceğini ifade eden Erman Özgür, "Trabzonspor'un oyuncu potansiyeli yüksek ve çıkış yakalamak için fikstürü de çok uygun. Abdullah Avcı'yı değerlendirmek için 3-5 haftayı beklemek doğru değil. Büyük resme bakmak lazım. Abdullah Avcı kendi takımına hakim olduğu kadar Süper Lig'de bütün takımlara hakim bir teknik direktör. O yüzden Abdullah Avcı'ya gösterilecek sabrın Trabzonspor'un başarısıyla doğru orantılı" dedi.

YORUM YAZ