MENÜ

Eski Galatasaraylı Gomis tarihe geçti!

Bir dönem Galatasaray forması giyen Bafetimbi Gomis, 2018 yılında Suudi Arabistan takımlarından Al Hilal'e transfer olmuştu. 3 sezonda Al Hilal ile 129 maça çıkan Gomis, 89 gol, 14 asistle kulüp tarihine geçti. Al Hilal'in Al Shabab ile oynadığı karşılaşmada da 2 gol kaydeden Gomis, Asya'da büyük başarılara imza attı. Fransız golcü, Asya Şampiyonlar Ligi gol kralı, Suudi Arabüstan Ligi gol kralı, Asya Şampiyonlar Ligi'nin en iyi oyuncusu ve Al Hilal takımının en golcü yabancı futbolcusu olarak tarihe geçti. Gomis Galatasaray forması giydiği dönemde de rekorla gol kralı olmuştu.

Bafetimbi Gomis, 2018 yılında Galatasaray'dan Suudi Arabistan takımlarından Al Hilal'e transfer olmuştu.

Haberin Devamı

Üç sezonda Al Hilal ile 129 maça çıkan Gomis, 89 gol, 14 asistle kulüp tarihine geçti. Al Hilal'in Al Shabab ile oynadığı karşılaşmada da 2 gol kaydeden Gomis, Asya'da büyük başarılara imza attı.

Fransız golcü, Asya Şampiyonlar Ligi gol kralı, Suudi Arabüstan Ligi gol kralı, Asya Şampiyonlar Ligi'nin en iyi oyuncusu ve Al Hilal takımının en golcü yabancı futbolcusu olarak tarihe geçti. Gomis Galatasaray forması giydiği dönemde de rekorla gol kralı olmuştu.

İşte Gomis'in Al Shabab maçında kaydettiği goller...

YORUM YAZ