MENÜ

Gollerimi atacağım

Gökhan Ünal, Kardemir Karabükspor'a tekrar eski günlerine dönmek için geldiğini, Karabükspor için gollerini atmak istediğini söyledi.

Gollerimi atacağım

Kardemir Karabükspor'un, Fenerbahçe'den bonservesiyle birlikte transfer ettiği Gökhan Ünal, bugün kulüpte düzenlenen törenle 1 yıllık sözleşmeye imza attı. Futbol Şube Sorumlusu İsmail Durak, Skibbe ile yaptıkları istişareler neticesinde takıma bir forvet transferi gerektiğine karar verdiklerini belirterek, "Türkiye'de gol krallığı yaşamış milli futbolcu Gökhan Ünal'la bir yıllık anlaşma sağladık. Gökhan Ünal, Türk futbolunda yeri olan önemli bir santrafor. İnşallah Karabükspor'a çok faydalı olacak ve bu sezon bize çok katkı sağlayacak diye düşünüyorum" dedi.

Karabükspor'a gelmesinin en büyük nedenlerinden birinin İsmail Durak'ın kendisini transfer etmek için çok uğraşması olduğunu belirten Gökhan Ünal ise, "Kendisi beni transfer etmek için çok uğraştı. Karabük'e daha önce birkaç kez geldim. Şehir olarak bir sıkıntım yoktu. Sadece kulüp olarak biraz düşüncem vardı. Ama takımda oynayan en yakın arkadaşlarımla İlhan'la konuştum. Onlarda çok önemli referanslar verince kafamda bir sorun kalmadı. Başka tekliflerde vardı ama İsmail Durak sayesinde fikirlerim değişti. İnşallah hem benim için, hem de Karabükspor için güzel bir sene geçer. Ben buraya tekrar eski günlerime dönmek için geldim. Bu sene hedeflerim çok farklı. İnşallah bunu da sahada gösterip Karabükspor'a faydalı olmak istiyorum" diye konuştu.

Fizik olarak tam hazır olmadığını söyleyen Gökhan Ünal, "Milli takım arası var. Ondan sonra 1 haftalık süre sonrasında tam olarak hazır bir hale geleceğime inanıyorum. İnşallah hazır bir hale geldikten sonra Karabükspor için gollerimi atmak istiyorum" ifadesini kullandı.
Karabükspor'da çok kaliteli isimlerin bulunduğunu belirten Gökhan Ünal, "Tabi sahada isim oynamıyor. Takım olursanız, mücadele ederseniz puan ya da puanlar alabiliyorsunuz. Futbolcular saha içinde daha çok mücadele ederse ben Karabükspor'un daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Karabükspor geçen sene lige biraz kötü başlamıştı. Ama ikinci yarıda durumunu düzeltmişti. Bu sene yine kötü başladı ama düzelmeyecek diye bir şey yok. Sonuçta daha 3'üncü hafta oynandı. Bir galibiyetle takımın morali yerine gelir. Galibiyet aldıktan sonra da arkası gelir. İnşallah Bursaspor maçıyla galibiyetle tanışırız ve gerisini getiririz" şeklinde konuştu.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ