MENÜ

Turkish Airlines World Golf Cup Turnuvası’nın İstanbul Ayağının kazananları belli oldu

Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu markası Türk Hava Yolları’nın kendi adıyla düzenlediği ve kısa sürede dünyadaki en önemli amatör golf turnuvalarından biri haline gelen Turkish Airlines World Golf Cup’ın İstanbul ayağı 23-24 Eylül tarihlerinde Kemer Country Golf Kulübü’nde gerçekleştirildi. Turnuvaya Türk Hava Yolları’nın kurumsal ve sadık müşterilerinin yanı sıra, iş dünyasından da önemli isimler katıldı.

Turkish Airlines World Golf Cup Turnuvası’nın İstanbul Ayağının kazananları belli oldu

Spora ve spor organizasyonlarına dünya çapında verdiği destekle ülkeler, kıtalar ve kültürler arasında köprüler kurma misyonuna yeni boyutlar getiren Türk Hava Yolları, 2013 yılından beri amatör golfçülere yönelik olarak düzenlenen Turkish Airlines World Golf Cup ile kurumsal müşterilerine etkin bir biçimde ulaşıyor. Bayrak taşıyıcı, bu sene 80’den fazla turnuvada 7,000’in üzerinde oyuncuyu bir araya getiriyor. Gloria Hotels & Resorts & Ruck & Maul firmalarının sponsor olduğu turnuvanın kazananları aralık ayında Antalya’da yapılacak olan Büyük Finalde oynamaya hak kazandılar.

Haberin Devamı

Turnuvada 24 ve altı handikap seviyesinde kadınlarda mücadele eden Berna Karaevli oldukça iyi bir performans göstererek 40 puan aldı ve şampiyon oldu. Erkeklerde ise 44 puanla Arda Obuz birinci sıraya yerleşti ve her iki finalist de Antalya’da düzenlenecek olan büyük finale gidecek.

Türk Hava Yolları Genel Müdür (Pazarlama& Satış) Yardımcısı Ahmet Olmuştur; “Turkish Airlines World Golf Cup Turnuvamızın İstanbul ayağında oynayan tüm misafirlerimize teşekkür ederiz. İzlemesi keyifli bir turnuva oldu. Bu seride kazanan Berna Karaevli ve Arda Obuz’u tebrik ediyor ve Antalya’da başarılar diliyoruz.” şeklinde konuştu.

Bu yıl sekizincisi düzenlenen Turkish Airlines World Golf Cup, ilk kez 2013 yılında dünyanın 12 farklı noktasında düzenlenirken; Dünya çapında 61 farklı ülkede 80’den fazla destinasyonda gerçekleştirildi. Turnuvanın finalinde ise tüm bu destinasyonlardan gelen finalistler yer alacak.

Haberin Devamı

3-8 Aralık tarihlerinde Büyük Finale katılacak finalistler, Türk Hava Yolları ile Business Class sınıfında Antalya’ya seyahat edecek ve o hafta bayrak taşıyıcı markanın misafirperverliğinde 5 yıldızlı her şey dâhil bir otelde konaklama imkânına sahip olacak.

Turkish Airlines World Golf Cup Turnuvası’nın İstanbul Ayağının kazananları belli oldu

 

YORUM YAZ