MENÜ

Kemer Country Club'da 100. Yıl Cumhuriyet Coşkusu

Kemer Country Club, Cumhuriyetin 100. yıl coşkusunu Golf Kulübü’nde Estetik International sponsorluğunda gerçekleşen 100. Yıl Cumhuriyet Golf Kupası ile, Atlı Spor Kulübü’nde Defender sponsorluğunda düzenlenen Cumhuriyetin 100. Yılını Kutlama Engel Atlama Yarışmaları ile, Tenis Kulübü’nde ise Miles & Smiles tarafından gerçekleşen Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası ile doyasıya yaşadı ve yaşattı.

Kemer Country Club'da 100. Yıl Cumhuriyet Coşkusu

7’den 70’e herkesin katılım gösterdiği turnuva ve yarışmalar boyunca bando takımlarının güne özel müzikleri, 100. yıl cumhuriyet yürüyüşleri ve güne özel ödül töreni programlarıyla iş, Sanat, spor severler ve davetlileri ağırladı.

Haberin Devamı

2. ESTETİK INTERNATIONAL GOLF CUP’TA '100. YIL CUMHURİYET KUPASI' HEYECANI
Estetik International sponsorluğunda gerçekleşen 100. Yıl Cumhuriyet Kupası’nda tüm golfçüler bu anlamlı turnuvanın sahibi olmak için rekabet etti.

İş, Sanat ve Spor dünyasından ünlü isimleri bir araya getiren Estetik International Golf Cup ‘ta yaklaşık 200 golfçü sahaya çıktı.
2 gün boyunca çekişmeli anlara tanık olan turnuvanın final günü Cumhuriyet Kutlamalarına özel bando eşliğinde ve 100. Yıl Cumhuriyet Kupası’nın takdim edildiği ödül töreni ile son bulurken, turnuvanın ödüllerini ise Estetik Internetaional Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Bülent Cihantimur takdim etti.

Kemer Country Clubda 100. Yıl Cumhuriyet Coşkusu

DEFENDER İLE CUMHURİYET'İN 100. YILINI KUTLAMA ENGEL ATLAMA YARIŞMALARI
Defender ana sponsorluğunda Cumhuriyet’in 100.Yılına özel düzenlenen “DEFENDER İLE CUMHURİYET'İN 100. YILINI KUTLAMA ENGEL ATLAMA YARIŞMALARI” 28-29 Ekim tarihlerinde binicilik severlerin yoğun ilgisi ve katılımı ile Kemer Country Atlı Spor Kulübü ev sahipliğinde gerçekleşti.

Haberin Devamı

Türkiye’nin farklı bölgelerinden Türkiye Binicilik Federasyonu’na kayıtlı 195 en iyi at ve binicilerin bir araya geldiği yarışmalarda davetliler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. Yıl coşkusu ve heyecanını yaşarken aynı zamanda Defender 110 ve Türkiye’de Yetkili Satıcı noktaları dışında ilk kez Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde sergilenen Defender 130 modelini yakından inceleme fırsatı buldu.
Tüm atlı sporseverler heyecan dolu yarışmalara şahit olurken ve 29 Ekim Pazar günü 18.00’de gerçekleşen 100. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü ’ne katılım sağlayarak Cumhuriyet coşkusunu doyasıya yaşadı.

Kemer Country Clubda 100. Yıl Cumhuriyet Coşkusu

MILES&SMILES 100.YIL CUMHURİYET KUPASI TENİS TURNUVASI
Türk Hava Yolları yolcu programı Miles&Smiles ’ın katkıları ile Cumhuriyet’in 100. yılına özel düzenlenen “Miles&Smiles 100.Yıl Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası” 19-29 Ekim tarihlerinde tenis severlerin yoğun ilgisi ve katılımı ile 10 gün süre ile Kemer Country Tenis Kulübü ev sahipliğinde gerçekleşti.

Kemer Country Clubda 100. Yıl Cumhuriyet Coşkusu

Günde 46 maçın gerçekleştiği birbirinden yetenekli tenisçilerin çekişmeli mücadelelerine sahne olduğu turnuvada sporcular, 11 gün boyunca 30 farklı kategoride deneyim yaşama şansı elde etti. Turnuvanın kazananları, Miles & Smiles tarafından sunulan 15.000 mil hediye ödüllerini Miles & Smiles Pazarlama ve Anlaşmalar Müdürü Nuran Erdağ’ın elinden aldı.

 

YORUM YAZ