MENÜ

Golcü Torres stoper Alex

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynayacak kalitede bir kadro kurmak isteyen Aslan'da, 1 golcü ve 1 stoper alınması artık kesinleşti. Hem gidenlerden hem de yeni forma sponsorundan oluşacak bütçe doğrultusunda belirlenen adaylarla görüşmeler başladı. İşte son durum...

Golcü Torres stoper Alex

Sezonun sona ermesi ve Şampiyonlar Ligi biletinin cebe konmasıyla Galatasaray’da transfer çalışmalarına hız verildi. Öncelikle eksikleri belirleyen Sarı-Kırmızılılar, dünya çapında bir stoper ve Drogba’nın yerini dolduracak şöhrette bir santrfor takviyesi yapmaya karar verdi. Şampiyonlar Ligi’nde en azından çeyrek final oynamak isteyen Cim Bom, bu doğrultuda bir bütçe belirlerken, hem takımdan ayrılan oyunculardan artan hem de forma sponsorundan gelecek parayla bu bütçeyi karşılamaya hazırlanıyor. Savunmanın göbeği için transferi düşünülen ilk isim; PSG’deki kontratı sona eren Alex. 31 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun bonservisinin elinde olması, Sarı-Kırmızılılar’ın iştahını kabartıyor. Böylece yıllık ücret ve imza parası konusunda Galatasaray cömert davranabilecek. Alex’le defanstaki yüksek top sıkıntısını çözmeyi planlayan Cim Bom’da, golcü sorunu da Chelsea’nin yıldızı Fernando Torres’le çözülecek.

Bonservisine 10 milyon Euro


Galatasaray’ı İspanyol yıldıza yönlendiren en önemli unsur, Mourinho’nun öğrencisiyle yolları ayırmaya karar vermiş olması. Böylece 30 yaşındaki futbolcu uygun bir bonservis bedeliyle kadroya katılabilecek. İlk etapta düşünülen ücret, 10 milyon Euro civarında. Torres’in yıllığı için de 3.5 milyon Euro gibi bir bedel konuşuluyor. Tabii ki adaylar bunlarla sınırlı değil. Listedeki tüm isimlerle, menacerler aracılığıyla temas kurulmaya başlanmış durumda.

Haberin Devamı
YORUM YAZ