MENÜ

Gol yağmurundan Chelsea çıktı

Premier Lig temsilcilerinden Chelsea, UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde 1-0 kazandığı ilk maçın rövanşında Çekya temsilcisi Slavia Prag'ı konuk etti. İngiltere temsilcisi 1-0 kazandığı ilk maçın rövanşında rakibini 4-3 yenerek adını yarı finale yazdırdı ve Alman ekibi Frankfurt'un rakibi oldu.

Gol yağmurundan Chelsea çıktı

İngiltere Premier Lig temsilcilerinden Chelsea, UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde 1-0 kazandığı ilk maçın rövanşında Çekya temsilcisi Slavia Prag'ı konuk etti.

Haberin Devamı

Ev sahibi ekip henüz 5. dakikada Olivier Giroud'un asistinde Pedro'nun attığı golle 1-0 öne geçti.

Chelsea 9. dakikada bir gol daha buldu. Konuk ekipte Simon Deli kendi kalesine attığı golle farkın 2'ye çıkmasına neden oldu.

Dakikalar 17'ye geldiğinde Pedro ve Giroud bir kez daha sahnedeydi. Fransız golcü, bu kez Pedro'nun asistinde skoru 3-0'a getirdi.

Karşılaşmada 26. dakika oynanırken Tomas Soucek, Slavia Prag'ın ilk golünü kaydetti ve skor 3-1 oldu. İlk yarının son golü 27. dakikada geldi. Pedro, kendisinin iki, takımının dördüncü golünü attı.

Slavia Prag'ta Petr Sevcik, 51 ve 54. dakikada attığı gollerle takımını ümitlendirse de maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Chelsea sahadan 4-3'lük galibiyetle ayrıldı.

Haberin Devamı

İngiltere temsilcisi 1-0 kazandığı ilk maçın rövanşında rakibini 4-3 yenerek adını yarı finale yazdırdı ve Alman ekibi Frankfurt'un rakibi oldu.

YORUM YAZ