MENÜ

Gökhan'ın ameliyatı sezon sonunda

Fenerbahçe Teknik direktörü Daum, omuzunda yırtık bulunan Gökhan Gönül'ün dünkü Beşiktaş maçında çok iyi bir performans ortaya koyduğunu, durumunun şu an için iyi göründüğünü ve ameliyatının sezon sonuna kaldığını düşündüğünü ifade etti.

Gökhan'ın ameliyatı sezon sonunda

Alman teknik adam, bugün düzenlediği basın toplantısında Gökhan'ın durumuyla ilgili sorular üzerine, "Dünkü maçta gördünüz, ameliyatlık bir durum var mıydı? Öncelikle ben doktor değilim. Ben de doktordan gelen bilgileri alıyorum. Dünkü maçtan sonra bana sorarsanız, ’nasıl ameliyat olsun’ derim. Düştü, kalktı, mücadeleler oldu, ona rağmen sıkıntı çekmedi. O yüzden neden ameliyat olması gerektiğini söyleyeyim. Özer’i de söyleyebiliriz. Özer’in bir iki maça ihtiyacı vardı. Gökhan ilkinde iyi oynadı. Benim de zaman zaman içim cız etti, ama bir şey olmadı. Bana sorarsanız ameliyat yok. Sanırım sezon sonuna kalır" şeklinde konuştu.

Kendisinin genelde sakat oyuncuları riske etmek istemeyen bir teknik adam olduğu ifade edilerek, bu kararı vermesinde neyin etkili olduğu sorulan Daum, "Normalde böyle oyuncuların oynamaması gerekiyor. Ama oyuncuyla oturup konuşuyorsun ve bir hisse kapılıyorsun. Derbide oynamak istiyor. Normalde böyle risk almam. İnanın bu bir duygu meselesiydi. İlk başta konuştum. Sonra Aykut Kocaman’ın konuşmasını istedim. Hep birlikte karar verdik ve bu riski aldık" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ