MENÜ

Gökhan Yalçınkaya'nın Şanlıurfa at yarış tahminleri

Şanlıurfa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

Gökhan Yalçınkaya'nın Şanlıurfa at yarış tahminleri

28 Aralık Perşembe Şanlıurfa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

CALIFORNIA hava yolları

1.AYAK:Bu sezon Şanlıurfada gövde gösterileri yaptığı ard arda üç yarışından sonra Ankara’ya götürülen, ardına 6.5 aylık tedavi-istihrat süreci gören, aradan sonraki ilk yarışta kısa vade koşup nefes yönünden sıkışan, ve son yarışında boşlukta kalmasına rağmen artık kondüsyonu toplamıştır düşüncesinde olduğum BÜYÜK BEREN, favorimdir. Son haftalarda formunda gözle görülür aşamalar kaydeden DALLICALI ile her ne kadar son yarışını kısa da kazansa da uzunlara da yatkın olan AVAN ikilisi öncelikli rakip önerilerim olup, tırnağının ucuna getirilen SEÇKİNER, özellikle bu bölgede uzunlarda yaptığı etkili koşularıyla ziyadesiyle kendin ispatlayan DAYI DAYI, ilerleyen yaşına rağmen kaçak at sayısı fazla olduğu için hızlı gideceği gün gibi aşikar gözüken koşu lehine seyredecek ŞAHDEMİR, uzun süredir takibimde olan KATI KAZAN imkanlar dahilinde değerlendirilmesi gereken diğer isimlerdir.

2.AYAK:Yeniden pilotuna dönen ve binicisinin de burda geçmişte kazandığı başka atlar olmasına rağmen kendisinden yana tercih kullandığı İPEKÇİHAN, 18 atlık kalabalık yarışta trafik problemleri yaşamazsa kazanmaya en yakın gözüken isim olup kuponlarda öncelikle bulunmalıdır. Diyarbakırdan Şanlıurfaya geldikten sonra yeniden kendini bulan, ki bu pistde ne geçmişte ne bu zaman diliminde hiçbir koşusunda ilk üçten düşmeyen, geçen hafta da kazanıp beni sonda beşte bırakıp 5.400 liradan eden SİPAN, ikinci şans verdiğim isim olup, istikrarlı çizgisiyle güven veren fit durumdaki CANGOBAK ile kendini iyice unutturan ayağına çabuk bir kısrak olan 6 kiloda düşen makinadan iyi çıkar öne erken hamle yaparsa çıktığı gibi bitirebilecek PATOZ koşuda söz sahibi olabileceğini düşündüğüm diğer atlardır.

3.AYAK:Her geçen gün daha iyi duruma gelen, bugun yarın vurur havasındaki PEEKAY’dan geçen haftaki yarışına oranla bu kez uzayan 200 metre mesafede etkili bir yarış muhakkak gelecektir, ben ilk şansı veriyorum. Son dönemdeki performansı üzerine ve yarışın da ağır favorisi olması üzerine fazla söze gerek duymadığım sadece maşallah diyebileceğim EZCAN, rakip gördüğüm ilk isim olup, tam form tutmuş kazanmaya başlamışken, Adana’daki çim yarışında bozulan ardına Şanlıurfada dönüşü de iyi olmayınca ekibinin 1.5 ay geriye alıp yeniden toparladığı dinçlik yarışı yapma pozisyonundaki KIRGÜLÜM, her ne kadar son startını maiden kazansa da tabiri caizse el oynatmadan çok kolay yaparken göz dolduran TEXSAS ZELDA, bu totolar üzerine istikrar abidesi sözünü yapıştırıp, ‘’Serseri’’ gibi iyi bir açık yarış atının da anneden kardeşi olduğunu hatırlatmak istediğim BALAHATUN, İstanbuldan gelip burda bir yarış görüp pisti tanıyan, yeni ilgililerinde ikinci sınavına çıkacak sürpriz adayım KEVSERHANIM koşuda şanslı gördüğüm diğer ihtimallerdir.

4.AYAK:CALIFORNIA, Güneydoğuya geldikten sonra oldukça farklılaşan bir safkan. Zaten yarışlarını herkes gördü, sürekli kazanan atla ilgili fazla detaya hatta bu at için hiç detaya gerek duymuyorum. Yarışları performansı ortada. Uçak gibi bir at. Son yarışı nazarlık olsun diyor, mükemmel formuyla bütünleştiği pilotuyla yatkın olduğu uzun mesafede yeniden kazanmaya başlamasını bekliyorum, bankomdur.

5.AYAK:Yarış koştukça oturmaya başlayan ŞİMŞEK KRALI, Ankara’dan geldikten sonra özellikle buradaki ilk yarışında Şanlıurfanın kurnazlarının dilindeydi, Adana’ya kadar duyumları geldi. O gün kötü koştu, ama ardına katıldığı 1700 metrelik yarışta, kazanan at çok koştu onu bir kenara koyuyorum ama bu at da artık hazır kıta pozisyonuna geçtiğini bariz şekilde belli etti. Kısaya dönmekten etkilenmezse kazanır. Etkilenmez diyenler ikinci banko olarak girebilirler. Maiden yarışlara güvenemem veya kısa da hemen toparlayamazsa diye tersini düşünenler için takibimdeki atlar TEKDELAL ile ÖZNİSA rakip önerilerimdir.

6.AYAK:Bu pistde koştuğu ilk yarışında altıncı olmasına rağmen çok beğendiğim bu kez artan pist tecrübesiyle daha önlerde yer almasını beklediğim WHITE ORCHID, formunda önemli gelişmeler gözlenen PASPARTU, Adana’dan buraya geldikten sonra koştuğu ilk iki yarışında aşamalar kaydederek gelen JAMAICA GIRL, zaman zaman ters yarışlar yapan BLUE LIFE, mesafe tutan sürprizsever kısrak SARAÇKIZI, eli kulağındaki HARDYKHAN sıralamam olup seçim insiyatifi siz değerli okuyucularımızındır.

1,3,2,9,4,5,8 // 1,7,3,6 // 7,5,3,13,4,1 // 1 // 8,9,11 // 14,10,2,5,1,13

Haberin Devamı
YORUM YAZ