MENÜ

Gökhan Yalçınkaya'nın Adana at yarış tahminleri

Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya, günün programını değerlendirdi.

Gökhan Yalçınkaya'nın Adana at yarış tahminleri

8 NİSAN PAZAR ADANA TAHMİNLER

HAKK HANI fit durumda

Yazar: Gökhan Yalçınkaya

1.AYAK: Hem 1700 metre boyunca koşunun yükünü çekip hem de sonunu getirirken göz dolduran ARUV BALA, favorimdir. Kısadaki son yarışında toplanamadan koşu biten uzunları daha iyi olan TRACK BENDER, rakip gördüğüm ilk isimdir. Daha iyi koştuğu çim pisti bulur bulmaz süsleme sanatı yapan COMPANERO, ilk kez uzun ve çime çıkacak olup iyi koşmasını beklediğim HIGH PRESSURE ve anne kan hattından soyu Şampiyon Trapper’a kadar dayanan MAYDO HAN koşuda söz sahibi olabilecek diğer isimlerdir.

2.AYAK: Yeniden mesafesine dönen MELEKSİMA, favorimdir. Adana çimini seven atlardan MÜCBİR ve yarış gören CANIM ÇİDEM öncelikli rakipleridir. Son yarışını ölçü almadığım, idman pistindeki hazırlıklarında kondüsyoner arkadaşların en çok beğendiği isimlerden biri olan ANADOLUKAN, yaklaşık 4 ay aradan sonra koştuğu kum yarışında nefes açıp bir nevi provasını yapan KÜÇÜK CEMRE, deklare sabahı görüş alışverişinde bulunduğum bir menajer kardeşimin önerisi olan BABAMETİN, takibimdeki atlardan ŞEHLEVENT, benim tutmadığım ama sevdiğim bir dostumun daha geçen haftadan söylediği için sona eklediğim SEVERİM imkanlar dahilinde değerlendirilmesi gereken diğer isimlerdir.

3.AYAK: Aradan sonra gördüğü yarışta nefes yönünden sıkışan DRIVE FASTER ile Şanlıurfa’dan iyi durumda gelecek olan SERSERİ ikilisi önde olmak üzere, 6 ay aradan sonra dönecek olmasına rağmen Adana’da düzenli olarak çalışan mesafe de kısa olduğu için nefes yönünden sıkıntı yaşayacağını düşünmediğim klas kısrak MISS ELENI, çok iyi durumdaki KIZILŞAHİN, son zamanlarda farklı bir at olan PADRINO diğer şanslı ihtimallerdir.

4.AYAK: Az atlı ama günün en zor yarışının burası olduğunu düşünüyorum. Aradan sonra koştuğu ilk yarışında nefes yönünden sıkışan ardına kalitesine yakışanı yapan fit durumdaki ENDEREFE, noksansız hazırlıklarıyla dinçlik yarışı yapma pozisyonundaki DENİZİM, yeniden rahat koştuğu uzuna dönen istim üzerindeki YÜKSELİM, her ne kadar uzun zamandır sessiz olsa da kalite kalitedir yani DERHADIR, Şanlıurfa’dan tırnaklarının uçlarında gelecek olan KAÇAR FEVZİ, tatminkar formuyla KATI SEMİH sıralamamdır.

5.AYAK: Uzun mesafede koştuğu ikinci yarışını kazanıp özgüven tazeleyen HAKK HANI, devam eden fit durumuyla bir kez daha kazanmasını beklediğim isimdir, banko olarak öneriyorum.

6.AYAK: Kısa vade son yarışına oranla bu kez daha müsait grubu bulan UZUNBEY kazanmaya en yakın gördüğüm safkan olup, 3.5 ay aradan sonra yarış gören geçen sene Grup 2 koşmuş atlardan ÜNSALMIŞ rakip gördüğüm tek isimdir.

1,9,2,3,6 // 5,3,4,6,12,8,10,14 // 3,6,10,4,1 // 1,6,2,3,4,5 // 2 // 8,9

Haberin Devamı
YORUM YAZ