MENÜ

Gökhan Töre ve Bifouma'ya Beşiktaş'a mı transfer oluyor? Resmi açıklama!

Beşiktaş'ın Btc Turk Yeni Malatyaspor'dan Gökhan Töre ve Bifouma'yı transfer etmek istediği belirtildi. Sergen Yalçın'ın iki eski öğrencisi için devrede olduğu iddia edildi.

Gökhan Töre ve Bifouma'ya Beşiktaş'a mı transfer oluyor? Resmi açıklama!

Beşiktaş'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Btc Turk Yeni Malatyaspor'da forma giyen Thievy Bifouma ve Gökhan Töre hakkında resmi açıklama geldi.

Haberin Devamı

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Btc Turk Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, kaleci Ufuk Ceylan ile yollarını ayırdıklarını söyleyerek, "Ufuk Ceylan devre arasında Göztepe'ye gitmek istemişti. O dönem Ufuk'un transferine izin vermemiştik, kırgınlığı vardı. Ufuk'a müsaade ettik ve yollarımız ayrıldı." dedi.

İlgili Haberler

Başkan Gevrek, Gökhan Töre ve Bifouma'nın transferiyle ilgili olarak ise şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

Bifouma ve Gökhan Töre ile alakalı bir şey yok. İki futbolcu ile ilgili Beşiktaş haberlerini basından takip ettim. Transferi sezon bitince oturur, konuşuruz. Gökhan Töre'nin sözleşmesinde opsiyon var. Sergen Yalçın çok iyi bir insan ve çok iyi bir hoca. Sergen Yalçın, Beşiktaş'ta başarılı olacaktır. Sergen Yalçın çok zor bir dönemde göreve geldi ama başarılı olacaktır." ifadelerini kullandı. (Ajansspor)

YORUM YAZ