MENÜ

Gökhan satış listesinde

Fatih Terim'in geçtiğimiz sezondan beri takımda görmeyi çok istediği Gökhan Töre, Hamburg tarafından sürpriz bir şekilde satış listesine konuldu. Genç yıldız için istenen rakam 5 milyon Euro...

Gökhan satış listesinde

İmparator, Galatasaray’ın başındaki 3. macerasına başladığında, ilk istediği oyunculardan biri Gökhan Töre olmuştu. Ancak yönetimin tüm çabasına rağmen Hamburg, bu oyuncuyu satmaya yanaşmamıştı. Cim Bom, bu transfer döneminde de Gökhan için bazı girişimlerde bulunmuştu. Almanlar kapıyı 8 milyon Euro’dan açınca görüşmeler yarıda kaldı. Ancak dün Almanya’dan müjde geldi. Goal.com’un haberine göre, ekonomik sıkıntı çeken Hamburg’da teknik direktör Thorsten Fink, transfer bütçesi yaratmak için başta Gökhan Töre olmak üzere bazı oyuncuları satış listesine koydu. Haberde, Hamburg’un bu oyuncu için 5 milyon Euro istediği, bu paranın yarısının da anlaşma gereği milli oyuncunun eski takımı Chelsea’ye verileceği belirtildi.

Ümit Davala görüşmüştü
Geçtiğimiz günlerde kamptan ayrılarak Abdurrahim Albayrak’la birlikte Almanya’ya giden Ümit Davala, Gökhan Töre’yle bir görüşme yapmıştı. 20 yaşındaki oyuncu Sarı-Kırmızılılar’a gelmeye sıcak bakıyor. Amrabat transferine rağmen Fatih Terim’in Gökhan Töre’yi de mutlaka kadrosunda görmek istediği ve Albayrak’ın önümüzdeki günlerde bu transfer için yeniden Almanya’ya gideceği kaydedildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ