MENÜ

Gökhan ikinci yarıdan umutlu

Kayserispor kalecisi Gökhan Değirmenci, ilk yarıyı beklenmedik şekilde tamamladıklarını ancak bunu düzeltebilecek kalitede bir takım olduklarını söyledi.

Gökhan ikinci yarıdan umutlu

Değirmenci, Kayserispor’un Antalya’daki devre arası kampında AA muhabirine yaptığı açıklamada, 5 sezondur Kayserispor forması giydiğini ve ilk kez böyle bir puan tablosuyla ilk yarıyı bitirdiklerini belirterek, "Kayserispor uzun zamandır Süper Lig’de mücadele ediyor, böyle bir puan durumuyla hiç karşılaşmadık. Tüm ekip olarak bu durumdan dolayı fazlasıyla üzgünüz" dedi.

Haberin Devamı

Devre arası kampını iyi değerlendirerek Kayserispor’u layık olduğu yere taşımak istediklerini vurgulayan Değirmenci, "Ligin 3. haftasından itibaren takımda sakatlıklar yaşanmaya başlandı. 8-9 arkadaşımız sakatlık geçirdi. Bu sakatlıklar da takımı olumsuz etkiledi. Örneğin Bobo’nun eksikliğini fazlasıyla hissettik. O da artık aramıza döndü. Bobo, kampta iyi çalışacaktır ve ikinci yarıda takıma beklenen katkıyı verecektir" diye konuştu.

Şanssızlıktan yakındı

Gökhan Değirmenci, ligin ilk yarısında sakatlıkların yanı sıra şanssız maçlar da oynadıklarının altını çizerek, şöyle devam etti:

"Bir Elazığspor maçı oynadık ki ben hayatımda öyle suyla kaplı bir sahada oynamadım. Kardemir Karabükspor maçında da hava ve saha koşulları gerçekten çok kötüydü. Eskişehirspor ve Torku Konyaspor maçlarında da şanssızlık yakamızı bir türlü bırakmadı. Çalışarak takımı bu durumdan düze çıkaracak olan yine bizleriz. Geçen sezon ilk yarıyı 19 puanla 15. sırada bitirmiştik. Devre arasında yaptığımız çalışmalarla ikinci yarıda sorunlarımızı çözüp ligi 5. sırada tamamladık. Her sene aynısı olacak diye bir şey yok ama bunu başarabilecek güçte olduğumuzun farkındayız. Çok kaliteli oyunculardan kurulu bir takımız. Kayserispor’daki herkes milli oyuncu. Bu durumdan çıkacak güce sahibiz."

Haberin Devamı

Taraftara çağrı

Değirmenci, ilk yarı süresince taraftarlardan gereken desteği alamadıklarını, ikinci yarıda camianın bütünleşmesi gerektiğini belirtti.

Kale arkası tribünde her maç yerlerini alarak kendilerini destekleyen taraftar grubu bulunduğunu vurgulayan Değirmenci, "Açıkçası şehrin tamamının destek verdiğini düşünmüyorum. Son maçlarda yeterli sayıda taraftar tribünü doldurdu. Onlara galibiyet vermek isterdik ama olmadı. Ligin ikinci yarısında futbolcular, teknik ekip, yönetim, taraftarlar ve Kayseri halkı birleşip ligi hak ettiğimiz yerde bitereceğiz" şeklinde sözlerini tamamladı.

GÖKHAN DEĞİRMENCİ'NİN SEZON İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

YORUM YAZ