MENÜ

Gökhan Gönül'den üst üste 2 hata ve kırmızı kart

Şampiyonluk yolunda çok zorlu Alanyaspor deplasmanına konuk olan Fenerbahçe'de Gökhan Gönül'ün üst üste iki hatası Sarı Lacivertlilerin sahada 10 kişi kalmasına sebep oldu.

Gökhan Gönül'den üst üste 2 hata ve kırmızı kart

Süper Lig'de 38. haftada şampiyonluk yolunda çok önemli bir deplasmana konuk olan Fenerbahçe'de Gökhan Gönül tecrübesine akışmayacak bir hata yaptı ve takımını 10 kişi bıraktı. Sağ kanattan Gökhan Gönül'le hücum etmeye çalışan Fenerbahçe'de tecrübeli sağ bek önce takım arkadaşına boşken pas atmadı, daha sonra karar değiştirdi ve pası attı ancak Alanyasporlular bunu görüp araya girdiler.

Haberin Devamı

Maçın başından beri Gökhan'ı ciddi şekilde zorlayan Davidson bu fırsatı kullandı ve sol çaprazdan ceza alanına girmek istedi. Burada Gökhan son anda yetişti ve arkadan kayarak müdahale etmek istedi. Başarılı oyuncu müdahalesini yapamayınca Davidson'u yere düşürdü. Hakem Yaşar Kemal Uğurlu ise tereddütsüz olarak kırmızı kartını çıkardı. Yapılan kontrollerde pozisyonun ofsayt olmadığı da saptanınca Gökhan'ın kırmızı kartı geçerli sayıldı ve Fenerbahçe 10 kişi kaldı.

YORUM YAZ