MENÜ

Gökhan Gönül'den Beşiktaş'a veda

Fenerbahçe ile anlaşmaya varan Gökhan Gönül, Beşiktaş'a veda mesajı yayınladı. Tecrübeli futbolcu mesajında, "Beşiktaş'ta birlikte çalıştığım başkanıma, hocalarıma ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Beşiktaş camiası; bana ve aileme gösterdiğiniz özene teşekkür ederim." ifadelerine yer verdi.

Gökhan Gönül'den Beşiktaş'a veda

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Gökhan Gönül, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla siyah-beyazlı camiaya veda etti. Beşiktaş’a transfer olurken verdiği sözü hatırlatan Gökhan Gönül; bu sözünü son maçın, son saniyesine kadar tuttuğuna inandığını dile getirdi.

Haberin Devamı

İşte Gökhan Gönül'ün açıklamaları:

Beşiktaş’a adımımı atarken ‘Kötü oynayabilirim, pas hatası yapabilirim ama mücadele etmediğim tek bir gün bile göremeyecekler. Bunun sözünü veriyorum.’ demiştim.

Her zaman da verdiğim sözün ne anlama geldiğini bilerek hareket ettim. Son maçın son saniyesine kadar verdiğim sözü tuttuğuma inanıyorum.

Beşiktaş Kulübü’nde birlikte çalıştığım Başkanlarıma, hocalarıma, yöneticilerime, takım arkadaşlarıma, teknik ekibe ve Beşiktaş taraftarına her şey için teşekkür ediyorum.

Beşiktaş camiası; Bana ve aileme gösterdiğiniz özene teşekkür ederim. Taraftarlar hakkını helal etsin. Benden yana varsa hakkım sonuna kadar helaldir.

Gökhan Gönülden Beşiktaşa veda

YORUM YAZ