MENÜ

Gökhan Gönül yorumu: Fedakarlığa gerek yok!

Süper Lig'e müthiş bir başlangıç yaparak ilk 7 haftayı namağlup geçen Fenerbahçe, son haftalarda aldığı sonuçlarla eleştiri oklarının hedefi oldu. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Ters Köşe' programına konuşan yazarımız Erman Özgür, "Fenerbahçe'de son 3 maçtaki 2 yenilgi kimyayı bozar mı?" sorusunu yanıtladı.

Fenerbahçe, Süper Lig'e müthiş bir başlangıç yaparak ilk 7 haftayı namağlup geçmişti. Sarı-lacivertliler, son haftalarda evinde oynadığı maçlarda aldığı sonuçlarla eleştiri oklarının hedefi oldu.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Ters Köşe' programına konuşan yazarımız Erman Özgür, "Fenerbahçe'de son 3 maçtaki 2 yenilgi kimyayı bozar mı?" sorusunu yanıtladı.

Emre Belözoğlu'nun açıklaması üzerinden değerlendirme yapan Erman Özgür, "Büyük takımlar bu tür derbi mağlubiyetlerinden sonra tepki verirler. Ben Fenerbahçe'den Denizlispor deplasmanında farklı bir performans bekliyorum. Bunu yapacak profesyonelleri var Fenerbahçe'nin." dedi.

Gökhan Gönül'ün Beşiktaş ile oynanan derbi maçında 'Fedakarlık yaparak oynadı' haberleri üzerine konuşan Erman Özgür, "Fenerbahçe takımının kadrosunda bir oyuncunun bile fedakarlık yaparak oynamasına hiç gerek yok. Bu Sosa, Ozan da olsa aynı şey geçerli. Fedakarlığa gerek yok" dedi.

YORUM YAZ