MENÜ

Gökhan Gönül'de 5 milyon euroluk sır

Beşiktaş’ın, milli oyuncuya imzalattığı iddia edilen protokole 5 milyon euroluk tazminat maddesi koyduğu öğrenildi. Buna göre Gökhan Gönül, Fenerbahçe’de kalması veya başka bir kulübe gitmesi halinde çok ağır bir bedel ödemek zorunda kalacak.

Gökhan Gönül'de 5 milyon euroluk sır

Fenerbahçe ile yaptığı uzun görüşmelere rağmen sarı-lacivertli kulüple maddi konularda anlaşma sağlayamayan Gökhan Gönül’ün, geri dönüşü olmayan bir yola girdiği ortaya çıktı.

Tecrübeli oyuncuyla ön protokol yapan Beşiktaş Yönetimi’nin, Gökhan Gönül’ün bu anlaşmadan vazgeçmemesi için sözleşmeye tam 5 milyon euroluk tazminat maddesi koyduğu belirlendi.

Son yıllarda izlediği transfer politikasıyla büyük takdir toplayan siyah-beyazlı yönetimin geçtiğimiz günlerde Gökhan Gönül’le yapılan protokole tazminat maddesi koydurduğu öğrenildi. Mario Gomez ile yapılan sözleşmeye 1000 euro gibi sembolik bir bonservis bedeli koydurması çok konuşulan Orman, 5 milyon euroluk tazminat maddesiyle hem Gökhan Gönül’ün hem de Fenerbahçe’nin adeta elini kolunu bağladı.

Beşiktaş'tan 4 büyük operasyon!

Topal sırada

Yeni sezonda Beşiktaş yerine Fenerbahçe ile anlaşmayı tercih etmesi durumunda bu parayı ödemekten başka çaresi olmayan Gökhan Gönül, yurt dışında başka bir kulübe gitmesi halinde de siyah-beyazlı kulübe yine 5 milyon euro tazminat ödeyecek. Tazminat maddesinin 1 Haziran’dan itibaren devreye girdiği ifade edildi. Gökhan bu tarihten önce Fenerbahçe ile sözleşme yenileseydi Beşiktaş’a herhangi bir tazminat ödemeyecekti.

Beşiktaş'ın peşinde olduğu müthiş Türk: Utku Yuvakuran

Beşiktaş’ın, Fenerbahçe’de kalması çok zayıf bir ihtimal olan Gönül’ün transferini 10 Haziran’dan sonra açıklaması bekleniyor. Yapılan protokol gereği transferi henüz resmen duyurmayan siyah-beyazlılar, Fenerbahçe ile sözleşmesi biten birbaşka milli yıldız Mehmet Topal için de çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Yeni sezon için kararını henüz vermeyen Topal’ı transfer etmek isteyen Beşiktaş’ın önümüzdeki günlerde Galatasaray ile kıran kırana geçecek bir rekabetin içine girmesi bekleniyor. (Milliyet)

Fikret Orman'dan Aziz Yıldırım'a cevap!

Haberin Devamı
YORUM YAZ