MENÜ

Shane Larkin yorumu: Larkin'in performansı şaşırtıcı değil

Anadolu Efes'in Amerikalı yıldızı Shane Larkin, Euroleague Kasım ayı MVP'si seçildi. Larkin'in performansını yorumlayan gazetemiz yazarı Gökhan German, 'Larkin’in performansı bence şaşırtıcı değil çünkü yetenekleri, potansiyeli belli bir oyuncu.' yorumunu yaptı.

Euroleague Kasım ayının MVP'si Anadolu Efesin ABD'li yıldızı Shane Larkin oldu. Larkin'in performansını değerlendiren gazetemiz yazarı Gökhan German, 'Larkin’in performansı bence şaşırtıcı değil çünkü yetenekleri, potansiyeli belli bir oyuncu. Geçen sene ilk geldiğinde fizik olarak hazır değildi, ilk zamanlar beklentileri karşılayamadı. Sezon sonuna doğru, Final Four’a doğru müthiş oynadı. Türkiye Play-off ligini harika oynadı. Bu senede kaldığı yerden devam ediyor, adeta uçuyor gibi şuanda. Fizik olarak çok iyi durumda, çok formda. Zaten doğal yetenekleri ile birleşince ortaya harika bir performans çıktı. 49 sayı. Bu güzel bir şey, rekor kırmak. Ama çokta abartmamak lazım. Sonuçta rekor kırana bir şey vermiyorlar. Bu sene Efes’in amacı Final Four oynamak. Larkin’de inşallah Anadolu Efes’i Final Four’a taşır. Orada MVP olur.' dedi

Haberin Devamı

Anadalo Efes'in evinde Bayern Münih'i 104-75 mağlup ettiği maçı yorumlayan Gökhan German, 'Harika bir geceydi. Sadece Larkin değil takım olarak harikalardı. Bayern Münih maçında 104 sayı atıp kazandılar. Galatasaray maçında da 104 sayı attılar. Larkin’de senin söylediğin gibi çok kısa bir sürede 25 sayı üretti. Umarız bu formu devam eder. Ama önemli olan Nisan Mayıs ayında top olmak, zirvede olmak form olarak. Ergin Ataman da bu bir şekilde ayarlayacaktır. ' yorumunu yaptı.

YORUM YAZ