MENÜ

Gökhan German: Takım olma sorunu var!

Fenerbahçe Beko bu akşam saat 20:45'te Turkish Airlines Euroleague'de kendi evinde Rus ekibi Khimki Moskova'yla önemli bir mücadeleye çıkacak.

Turkish Airlines EuroLeague’in 11. haftası bu akşam oynanacak olan maçlarla start alacak. Temsilcimiz Fenerbahçe Beko akşam saat 20:45'te Rus ekibi Khimki Moskova'yı evinde ağırlayacak.

Haberin Devamı

Euroleague'de geride kalan 10 haftada yalnızca 3 galibiyet alarak sezona kötü bir başlangıç yapan Fenerbahçe Beko geçtiğimiz hafta deplasmanda Fransız ekibi Asvel'i yenerek ilk deplasman galibiyetini almıştı. Bu hafta da galip gelerek bir seriye başlamak isteyen Fenerbahçe Beko'da sakatlıklarsa can sıkıyor. Jan Vesely, Nikola Kalinic ve Leo Westerman bu zorlu mücadelede sakatlıkları nedeniyle takımını yalnız bırakacakken, Nando De Colo'nun durumuysa maç saati netlik kazanacak.

Fanatik Web Tv'de Nihat Uzel'in sorularını yanıtlayan yazarımız Gökhan German bu maç için Fenerbahçe'nin Khimki'ye göre daha avantajlı durumda olduğunu belirtirken açıklamalarına şöyle devam etti, "Khimki evinde hiç kaybetmedi ama deplasmanda sadece Bayern Münih'i yenebildi. Onların takım olma sorunu var. Shved şutların neredeyse üçte birini kullanıyor Rus ekibinde. Diğer tüm oyuncular Shved'in gölgesinde. Oyun tarzını beğenmediğim bir takım Khimki. Taraftarlar bence tribünleri dolduracaktır. Zor bir maç olacak ama bence Fenerbahçe kazanacaktır."

YORUM YAZ