MENÜ

Gökhan German: "Fenerbahçe kazanırsa sürpriz olur"

Turkish Airlines Euroleague'de 26. hafta maçları bugün saat 20.00'de CSKA Moskova Barcelona karşılaşmasıyla başlıyor. Temsilcimiz Anadolu Efes bugün saat 22:00'de ALBA Berlin deplasmanına konuk olurken, bir diğer temsilcimiz Fenerbahça Beko ise yarın saat 23:00'te Valencia'ya konuk olacak. Basketbol yazarımız Gökhan German, haftanın maçlarını ve iddaa oranlarını sizler için değerlendirdi.

Gökhan German: "Fenerbahçe kazanırsa sürpriz olur"

Haberin Devamı

THY Euroleague'de 26. hafta karşılaşmaları bugün saat 20.00'de CSKA Moskova - Barcelona maçıyla başlıyor. Basketbol yazarımız Gökhan German, haftanın maçlarını sizler için YouTube hesbaımızda değerlendirdi. Temsilcilerimizin Euroleague'deki durumu hakkında detaylı değerlendirmelerde bulunan Gökhan German, temsilcilerimiz Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko'nun son durumuyla ilgili olarak da çarpıcı yorum ve analizlerde bulundu.

BURAYA TIKLAYARAK TEK TIKLA YOUTUBE HESABIMIZA ABONE OLABİLİRSİNİZ!

VİDEONUN TAMAMINI SEYRETMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN!

FANATİK YOUTUBE KANALINDA NELER VAR?

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere Süper Lig takımlarının haberleri ile futbol okuyucu/izleyicilerine içerikler sunan Fanatik youtube hesabı; 1. lig, 2. lig, alt ligler, Euroleague ve NBA için de kullanıcıları ile buluşuyor.

YORUM YAZ