MENÜ

Gökhan German Fenerbahçe Beko'nun son durumunu değerlendirdi

Fenerbahçe Beko'nun başarısızlık tablosunun nedenlerini Fanatik Web Tv'ye değerlendiren Gökhan German bu konuyla alakalı birden fazla soruna değindi.

Turkish Airlines Euroleague'de 11.hafta öncesi Fanatik Web Tv'de Euroleague gündemini değerlendiren Gökhan German, Nihat Uzel'in sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

Euroleague'de geride kalan 10 haftada yalnızca 3 galibiyet alarak çok kötü bir başlangıç yapan Sarı-lacivertlilerdeki kötü gidişatı yazarımız Gökhan German değerlendirdi. Takımdaki sorunu tek bir nedene bağlamayan Gökhan German Fenerbahçe'de takımın eskidiğini dile getirdi.

"Fenerbahçe başarıya doydu mu?" sorusuna da yanıt veren German, " Obradovic alışkın değildir başarısızlığa ama oyuncularda hep birbirleriyle oynamak, hep aynı suratlar.. bu durumun getirdiği biraz bıkkınlık var gibi. Sezon başında hiç beraber olamadı bu takım, bir idman bile yapmadan sezon başladı." açıklamalarına yer verdi.

Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen De Colo'nun da uyum sürecini tam olarak atlatamadığını belirten Gökhan German, "Hem ikilik yüzdede hem de üçlük yüzde de Fenerbahçe ligin en iyi takımıydı, bu yıl birden dibe vurdular. Aynı düzen ve aynı basketbol oynanıyor ama De Colo o düzeni biraz bozdu gibi, pek kabullenemedi takım. Yavaş yavaş uyum sağlıyorlar." sözlerini ifade etti. German aynı zamanda Fenerbahçe'nin savunma anlamında ve kaybedilen ribaundlarda da büyük sıkıntı yaşadığını belirtti.

YORUM YAZ