MENÜ

Gökhan Çıra kimdir kimle evli? Şok Galatasaray paylaşımı!

Galatasaray'ın Tuzlaspor'un 2-0 mağlup olduğu maçın ardından Gökhan Çıra'nın yaptığı paylaşım sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu. Galatasaray alt yapısında da koşturan Gökhan Çıra'nın gündem olmasının ardından Gökhan Çıra kimdir sorusu aranmaya başlandı. İşte Gökhan Çıra'nın bilinmeyenleri...

Gökhan Çıra kimdir kimle evli? Şok Galatasaray paylaşımı!

Tuzlaspor'un Galatasaray'ı 2-0 yendiği maçın ardından Gökhan Çıra'nın soyunma odasında yaptığı paylaşım olay oldu. Bir dönem Galatasaray alt yapısında forma giyen Gökhan Çıra kimdir sorusu aranmaya başladı. Gökhan Çıra kimdir? sorusu, vatandaşlar için merak konusu oldu. Birçok takımda forma giyen Çıra, şu sıralar gündemden düşmüyor. . Gökhan Çıra, 2 yıldır sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Selin Ciğerci ile birliktedir. Peki

Haberin Devamı

Gökhan Çıra kimdir?

Gökhan Çıra, 16 Şubat 1996 tarihinde Tokat'ta dünyaya geldi. Futbol kariyerine Fatsa Yaşamspor'da başladıktan sonra, Altınordu Belediyespor, Soyaspor Gençlik kulüplerinde amatör lisansla forma giydi.

Galatasaray'ın U19 takımında 2015/16 sezonunda 25 bin euro bedelle transfer edilen Gökhan Çıra, bir yıl sonra Beylerbeyi takımına transfer oldu. Gökhan Çıra, 2017/18 sezonunda Diyarbekirspor'da top koşturmaya başladı. Genç futbolcu, forvet ve sol kanat mevkisinde forma giymektedir. Gökhan Çıra, 2 yıldır sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Selin Ciğerci ile birlikte. İkili sosyal medyada sık sık birlikte çekildikleri fotoğraflarını paylaşıyor.

Bu sezon Tuzlaspor'a transfer oldu!

1 sezon futbol oynamayan Gökhan Çıra bu sezon Tuzlaspor'a tranfser oldu. 6 maçta forma giyen 23 yaşındaki futbolcu gol atamadı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ