MENÜ

Gökay vasatı aşamadı

Fenerbahçe'de bu sezon ilk kez 11'de bir maçta sahaya çıkan Gökay Iravul, Ankaragücü önünde vasat bir görüntü çizdi. 18 yaşındaki futbolcu, takım arkadaşları gibi kötü oynadı.

Gökay vasatı aşamadı

Sarı-Lacivertliler’in önemli oyuncularından yoksun olarak çıktığı Türkiye Kupası sınavında genç isimler de sahne aldı. Ankaragücü deplasmanında Fenerbahçe’nin 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Gökay Iravul, Başkent temsilcisi karşısında takımında ilk kez 11’de sahaya çıktı. Biraz heyecanlı olduğu gözlemlenen Gökay, Ankaragücü önünde vasatı aşamadı. Orta alanda sık sık rakip futbolcularla kıyasıya bir mücadele içine giren Gökay, kendisinden beklenen performansı da tam olarak gösteremedi.

Haberin Devamı

Ligde sadece 15 dakika
Bu sezon Süper Lig’de daha önce Fenerbahçe formasıyla sahaya çıkan Gökay, 3-0 kazanılan Gençlerbirliği sınavında 1 dakika, 4-1 galip gelinen Konya karşılaşmasında da 14 dakika forma giymişti. Ev sahibinin özellikle skor avantajını ele geçirmesiyle birlikte takım halinde kötü bir görüntü çizen Sarı-Lacivertliler’de genç futbolcu da, takım arkadaşlarına ayak uydurdu ve bir varlık gösteremedi.

YORUM YAZ