MENÜ

Giuliano'nun menajeri William D'Avila, transfer sürecini anlattı

Fenerbahçe'nin 28 yaşındaki oyuncusu Giuliano, 10.5 milyon Euro karşılığında Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a transfer oldu. Brezilyalı oyuncunun menajeri William D'Avila, transfer süreci hakkında açıklamalarda bulundu.

Giuliano'nun menajeri William D'Avila, transfer sürecini anlattı

Kısır geçen transfer dönemine menajer William D'Avila damgasını vurdu. DW Sports Managament şirketinin sahibi olan Davila, Onyekuru'yu Galatasaray'a getirdikten sonra Giuliano'yu da Fenerbahçe'den götürdü.

Haberin Devamı

Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'ın Giuliano için 10.5 milyon Euro bonservis bedeli ödemesini sağlayan Davila, transfer sürecini anlattı: ''Giuliano gibi bir oyuncuyla çalıştığım için çok mutluyum. Avukatı Felipe Nagel de yardımcı oldu. Damien Comolli de şu ana kadar çalıştığım en iyi profesyonellerden biri, onun sayesinde her şey çok çabuk ilerledi.''

Giuliano için mesaisini harcayan William D'Avila, şimdi de menajerliğini yaptığı Badou Ndiaye'yi Galatasaray'a getirecek. Stoke City'yi kiralama konusunda ikna eden D'Avila, Ndiaye'nin hafta içinde sarı-kırmızılı takıma dönmesini sağlayacak.

Mehmet Özcan / Sabah

YORUM YAZ