MENÜ

Giuliano Terraneo: Ağustos'ta değil sezon sonunda!

Giuliano Terraneo, transferdeki müthiş hamlelerin ardından basında çıkan, “Fenerbahçe kesin şampiyon olacak” yorumlarına tepki gösterdi, “Biz Ağustos'ta değil, sezon sonunda şampiyon olacağız” diye konuştu.

Giuliano Terraneo: Ağustos'ta değil sezon sonunda!

Fenerbahçe’nin transfer piyasasında fırtına gibi esmesinin bir numaralı sebebi, Giuliano Terraneo. İtalyan sportif direktör, Sarı-Lacivertliler’le anlaşma sağladıktan hemen sonra kolları sıvadı ve bombaları bir bir patlatmaya başladı. Önce Portekizli teknik adam Vitor Pereira’yı takımın başına getiren Terraneo, ardından Simon Kjaer’i Fenerbahçe’ye kazandırdı. İtalyan futbol adamı, Nani ve Ospina transferlerinde de büyük mesafe kat etti. Terraneo sayesinde Sarı-Lacivertliler transfer piyasasında fırtına gibi esti. Bu durum basında, “Fenerbahçe önümüzdeki sezon ligi rahat olarak şampiyon bitirir” yorumlarının yapılmasına neden oldu. Ancak Giuliano Terraneo bu yorumlara tepkili.

‘Çok çalışacağız’

Terraneo, “Hedefimiz Ağustos ayında değil, sezon sonunda şampiyon olmak. Bunun için de çok çalışmak gerekiyor. Biz de öyle yapacağız ve taraftarlarımıza başarı peşinde koşan, güzel bir Fenerbahçe izleteceğiz” diye konuştu.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ