MENÜ

Giroud'un Fenerbahçe'ye gelme ihtimali 10'da 4

Fransız basını adı Fenerbahçe ile anılan Chelsea'nin golcü futbolcusu Olivier Giroud'un sarı lacivertli formayı giyme ihtimalini 10'da 4 olarak gösterdi. Giroud'u 7 takımın kadrosuna katmayı planladığını belirten Fransızlar, 10'da 7 ihtimalle Lazio ve Inter'i transferde bir adım önde görüyor.

Giroud'un Fenerbahçe'ye gelme ihtimali 10'da 4

Önümüzdeki sezon transfer dönemi için adı dünyaca ünlü yıldızlarla anılan Fenerbahçe'de gündemdeki golcü futbolcu Olivier Giroud da onlardan biri.

Haberin Devamı

90mincom Fransa, yıldız futbolcunun sarı lacivertlilere gelme olasılığının 10 üzerinden 4 olarak belirledi. Samatta ve Cisse'den beklediği verimi alamayan Fenerbahçe'nin adı Olivier Giroud ile uzun süredir anılıyor. Geçtiğimiz günlerde Mesut Özil'in de Giroud'yu ikna etmek için devrede olduğu belirtilmişti.

Inter ve Lazio önde

90mincom'da yer alan haberde Chelsea'den sezon sonu ayrılacak Fransız golcünün 7 takımın transfer listesinde bulunduğu ve İtalyan devleri Inter ile Lazio'ya dakın olduğu vurgulandı. Nitekim Giroud'un Inter ve Lazio'ya gitme ihtimali 10 üzerinden 7 olarak gösterildi.

Haberin Devamı

Diğer ihtimallerin ise Milan için 10'da 1, MLS için 10'da 3, Crystal Palace için 10'da 4 ve Lens için 10'da 5 olduğu belirtildi.

YORUM YAZ