MENÜ

Giresun'un haftası

Bank Asya 1.Lig'de sahasında Denzilispor'u 2-0 yenen Giresunspor'da, basın sözcüsü Fatih Sandal, "Bu hafta Giresunspor'un haftası oldu " dedi.

Giresun'un haftası

Sandal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Denizlispor karşısında çok organize bir futbolla üç puana ulaştıklarını, stada gelen taraftara gerçek Giresunspor’u göstererek, seyir zevki yüksek bir maç izlettiklerini söyledi.
Aynı zamanda 17 yaş altı futbol takımının Türkiye Şampiyonu olmasının sevinçlerine sevinç kattığını kaydeden

Sandal, şöyle konuştu:
"Bu hafta Giresunspor’un haftası oldu. Takımlarımızın aldığı galibiyetler ve elde ettikleri başarılar Giresunspor’a gönül vermiş herkesi çok mutlu etti. Giresunsporlu genç futbolcularımız ile geleceğe umutla bakıyoruz. Fazla değil sadece bir iki yıl içinde bu gençler Giresunspor A takımını sırtlayacak futbolcular olacaktır."

Sandal, alt yapıya önem verdiklerini, başarılı olabilmek için yönetim olarak ellerinden geleni yapmaya gayret ettiklerini ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Yönetim olarak yapılabilecek her şeyi yapıyoruz. Ancak iyi bir kadro oluşturmak, takıma iyi futbolcular kazandırmak maddiyata bağlı işlerdir. Ekonomik olarak iyi duruma gelmiş Giresunspor zaten en iyi kadroyu kuracaktır. Bu nedenle 5 Mayıs’ta İstanbul’da düzenleyeceğimiz yardım gecesine herkesi bekliyoruz. Giresunspor’un transfer çalışmalarına başladığı bu günlerde önümüzdeki sezona en iddialı kadroyu oluşturmak için ve taraftarı sevindirmek için güçlü bir bütçe oluşturmak şart. Bunun yolu da özellikle iş adamlarının takıma sahip çıkmasıdır. Biz iş adamlarımızın Giresun’un vizyonu olan takımlarına sahip çıkacağına inanıyoruz" diye konuştu.

Sandal, hafta sonu deplasmanda Kartalspor maçı hazırlıklarına yarın kulüp tesislerine başlayacaklarını sözlerine ekledi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ