MENÜ

Giresunspor'dan transfer atağı

44 yıl sonra Süper Lig’e geri dönen Giresunspor, Fenerbahçe’den Nabil Dirar, Başakşehir’den Aziz Behiç ve Trabzonspor’dan Diabate için görüşmelerini sürdürüyor. 3 oyuncuyla da imza aşamasına gelindiği öğrenildi. Galatasaray’dan kaleci Okan Kocuk ile de anlaşma sağlandı.

Giresunspor'dan transfer atağı

Hakan Keleş yönetiminde rekorlar kırarak Süper Lig özlemine son veren Giresunspor’da gündem transfer. 44 yıllık ardan sonra yükseldiği Süper Lig’de kalıcı olmayı hedefleyen Karadeniz ekibi kaliteli isimlerin peşinde. Hakan Keleş’in raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Kuzey temsilcisi, Fenerbahçe’den Nabil Dirar’ı istiyor. Geride kalan sezonu Brugge’de kiralık olarak geçiren ve geri dönen oyuncunun kiralanması konusunda görüşmeler sürüyor. Giresunspor ayrıca sol bek Aziz Behiç’in transferi için de Başakşehir’le büyük ölçüde anlaşmış durumda.

Haberin Devamı

Okan Kocuk geliyor

Giresunspor’un hedefindeki isimlerden bir diğeri de Trabzonspor’un kadroda düşünmediği Fousseni Diabate. Geçen sezon kiralık olarak Göztepe’de oynayan oyuncuyla el sıkışıldığı, imzaların an meselesi olduğu bildirildi. Galatasaray’dan Okan Kocuk ve Dnipro’dan stoper Douglas’la anlaşan Çotanaklar’da transferde bu hafta büyük hareketlilik bekleniyor.

YORUM YAZ